20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Моя принадність!": Warner Bros. випустить новий фільм "Володар перснів"
"Моя принадність!": Warner Bros. випустить новий фільм "Володар перснів"

"Моя принадність!": Warner Bros. випустить новий фільм "Володар перснів"

Режисером картини, яка розповість про Голлума, стане британський режисер і актор Енді Серкіс, який зіграв цього персонажа в оригінальній трилогії.

Студія Warner Bros. анонсувала новий фільм "Володар перснів", повна назва якого "Володар перснів: Полювання на Голлума". Режисером картини виступить британський актор, кінорежисер і лауреат премії BAFTA Енді Серкіс, повідомляє Variety.

Стрічка, вихід якої заплановано на 2026 рік, буде першою з нової серії ігрових фільмів "Володар перснів". З назви зрозуміло, що в ній ітиметься про Голлума, якого зіграє режисер Серкіс. Саме він втілив образ злісного персонажа на екрані, подарувавши йому свій голос і рухи.

Режисер оригінальної трилогії "Володар перснів" Пітер Джексон і його партнери Френ Волш і Філіпа Бойєнс продюсують фільм і "братимуть участь на кожному етапі шляху", заявив генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав під час телеконференції.

Серкіс, який зіграв Голлума, стане режисером картини

Зараз щосили кипить робота над сценарієм картини, який пишуть Волш, Бойєнс, Фібі Гіттінс і Арті Папагеоргіу.

Warner Bros. уперше оголосила в лютому 2023 року, що нещодавно призначені керівники студії Майк Де Лука і Пем Ебді виступили посередниками в угоді зі створення "кількох" фільмів за мотивами всіма улюбленого фільму Дж. Р. Р. Книги Толкіна. Проєкти будуть реалізовуватися через лейбл Світового банку New Line Cinema. Freemode, підрозділ Embracer Group, уклала угоду за адаптивними правами на книжки, зокрема "Володар перснів" і "Хоббіт", у рамках підприємства Middle-earth Enterprises.

"Ми такі гарні, Красуня!" — написав Енді Серкіс у соцмережі

Окремий анімаційний фільм про Середзем'я "Володар перснів: Війна Рохіррім" режисера Кендзі Каміями вийде вже 13 грудня 2024 року. Його дія відбувається за 200 років до подій "Гоббіта".

"Упродовж понад двох десятиліть кіноглядачі із захопленням дивилися трилогію "Володар перснів" через беззаперечну відданість, яку Пітер, Френ і Філіпа проявили до захисту спадщини творів Толкіна, а також до того, щоб глядачі могли побачити неймовірний світ, що вшановує його літературне бачення. Для нас велика честь, що вони погодилися стати нашими партнерами в цих двох нових фільмах. З приходом Енді як режисера фільму "Володар перснів: Полювання на Голлума" ми продовжуємо дотримуватися важливого прагнення до досконалості, що є істинною ознакою того, як ми всі хочемо йти вперед і вносити подальший внесок у кінематографічний фільм "Володар перснів"", — заявили Де Лука та Абді.

Оригінальна трилогія "Володар перснів", знята Джексоном, зібрала в усьому світі майже $3 мільярди доларів. У ній знімалися Елайджа Вуд, Ієн МакКеллен, Лів Тайлер, Вігго Мортенсен, Шон Естін і Кейт Бланшетт. Ця трійка фільмів була номінована на 30 премій "Оскар" і отримала 17 нагород, включно з найкращим фільмом 2003 року "Володар перснів: Повернення короля".

Хто такий Голлум?

Голлум — істота невеликого зросту, вкрай худа, з великими очима, що світяться. Його шкіра, згідно з "Гоббітом", блискуча і чорного кольору. У "Гоббіті" згадується про те, що в минулому він жив на поверхні. Голлум раніше був гоббітом, але, на відміну від них, не любив сонце і прагнув сховатися від нього глибше під землю.

У "Володарі перснів" він показаний як нещасний колишній гобіт, який став жертвою Персня. У нього — роздвоєння особистості. Одна — наївний боягузливий Смеагол, друга — злісний і хитрий Голлум.

Однією з відмінних рис Голлума є його манера мови. Він говорить про себе у множині від першої особи і вживає в мові модифіковані версії звичайних слів. Особливо відоме прислів'я Голлума "Моя Принадність" (англ. My Precious). Так він називає Перстень. Ця фраза посіла 85 місце у списку 100 найвідоміших цитат з американських фільмів за 100 років за версією AFI.

Голлум 2003 року отримав кінопремію MTV разом з Енді Серкісом, який виконав його роль, і особисто забрав нагороду. При цьому він виголосив емоційну промову проти MTV.

Голулм отримує нагороду MTV разом з Енді Серкісом

Раніше Фокус писав, що Ілон Маск розкритикував новий серіал "Володар кілець".

Источник материала
Поделиться сюжетом