20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Вінниччині створюють трояндові Алеї слави на честь загиблих захисників
На Вінниччині створюють трояндові Алеї слави на честь загиблих захисників

На Вінниччині створюють трояндові Алеї слави на честь загиблих захисників

На Вінниччині в рамках акції «Троянди особливого (при)значення» у 23 громадах висаджують квіткові Алеї слави на честь загиблих захисників.

Про це повідомляє Вінницька обласна рада, передає Укрінформ. 

Зазначається, що проведення акції «Троянди особливого (при)значення» ініціював Фонд громади «Подільська громада» за підтримки підприємців. На Вінниччині саджанці троянд для створення квіткових Алей Слави отримали 23 громади.

Зокрема, у Вороновицькій громаді висадили 800 саджанців троянд. Квіти посадили на території меморіалу загиблим воїнам, шкільних та дошкільних закладів освіти старостинських округів.

Наразі «Подільська громада» проводить другий етап цієї акції, яка має назву «Квітни. Допомогай. Перемагай». Саджанці громадам видають за умови участі у зборі пластикових кришечок від напоїв, – виручені кошти від переробки будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Загалом на честь загиблих героїв нинішньої війни трояндові Алеї слави в рамках акції висаджують у 36 громадах та старостинських округах дев’яти регіонів України. На честь полеглих захисників у громадах посадять понад 10 тис. кущів троянд, йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у тернопільському парку «Сопільче» посадили дубову алею у пам’ять про загиблих захисників. 

Фото: Вінницька обласна рада

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом