20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Насилу пересувається: нові кадри з Чарльзом III стривожили Мережу
Насилу пересувається: нові кадри з Чарльзом III стривожили Мережу

Насилу пересувається: нові кадри з Чарльзом III стривожили Мережу

Схоже, король Великої Британії переоцінив свої сили, коли планував відвідування вечірки.

8 травня в саду Букінгемського палацу відбулася перша у 2024 році традиційна чайна вечірка, організована королем Чарльзом III і його дружиною Каміллою. Її гостями стали принцеса Анна, принц Едвард, Софі, герцогиня Единбурзька, герцог і герцогиня Глостерські, а також важливі персони, які впливають на британське суспільство.

Вечірка в саду - своєрідний дебют для монарха, якому на початку року діагностували онкологію. Після цієї події він перестав виходити на публіку, і лише тиждень тому повернувся до виконання своїх публічних обов'язків.

На урочистий захід з великою кількістю гостей Чарльз III вийшов у сірому костюмі, білосніжній сорочці в блакитну смужку і в небесно-блакитному жилеті. Голову короля, згідно з протоколом, прикривав чорний циліндр.

Незважаючи на сонячну погоду, Чарльз вийшов до гостей із чорною парасолькою. Вона заміняла монарху тростину. На відео з вечірки, яке з'явилося на офіційній сторінці британської королівської сім'ї в Instagram, помітно, що король пересувається із зусиллям і часто спирається на парасольку для стійкості.

Дивіться відео з Чарльзом III на чайній вечірці в саду Букінгемського палацу:

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз III - король Сполученого Королівства і ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол у 2022 році. Як спадкоємець престолу, він очікував його найдовше в історії Великобританії: він був найдовшим принцом Уельським, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Чарльз III - останні новини:

Раніше стало відомо, що Букінгемський палац після новин про онкологію Чарльза III приступив до розробки плану на випадок раптової смерті монарха. Сценарій прощання отримав назву "Міст Менай".

Також з'явилися подробиці, що сказав Чарльз, на той момент - принц Уельський, своїй нареченій Діані Спенсер у ніч перед їхнім весіллям. Таємницю розкрила близька подруга леді Ді.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом