20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Піарниця гурту "Без обмежень" підтвердила роман з Сергієм Танчинцем
Піарниця гурту "Без обмежень" підтвердила роман з Сергієм Танчинцем

Піарниця гурту "Без обмежень" підтвердила роман з Сергієм Танчинцем

Пара вирішила не приховувати свої стосунки і публічно зізналася один одному в коханні. Останнім часом Сергій виставив в своєму профілі кілька спільних фото з піарницею гурту "Без обмежень". Сама ж дівчина теж вирішила зізнатися, що вона зустрічається з співаком.

Піарниця українського гурту "Без обмежень" Юліана Корецька підтвердила роман з фронтменом гурту Сергієм Танчинцем, який восени 2023 рокупісля 15 років шлюбу розлучився з дружиною. Романтичним фото з Сергієм Юліанна поділилася у себе на сторінці в Інстаграм.

У підписі під дописом Юліана назвала Сергія головним героєм її фільму. Також вона відзначила, що його талант надихає мільйонів, а їй пощастило бути його натхненням.

"Із днем ​​народження, моя така щира і безмежна любов", – написала піарниця.

У коментарях під фото Сергій Танчинець відповів Юліані назвавши її своєю любов’ю.

У коментарях шанувальники почали активно реагувати на нові стосунки лідера гурту "Без обмежень". Частина шанувальників підтримали нові стосунки Сергія: "Були у Вас на концерті на першому ряду. І бачили як Ви дивились на неї, до мурашок. Хоча тоді і не знали що Ви разом, але цей погляд все розставив на свої місця! Щастя Вам. У Вас гарна дівчинка — Ваша муза !!!", "Щиро радію там, де живе справжня Любов, в жінки-музи — найпрекрасніші! Нехай кохання надихає !!!", "Які ви прекрасні, живіть, тіштесь, кохайте і бережіть один одного! Коли людям кайфово один з одним , байдуже хто що скаже, ви коти", "Які ви прекрасні разом! Щиро радію, що ви нарешті зустріли людину, яка дійсно вас цінує і кохає".

Однак знайшлися і ті, хто агресивно відреагували на нові стосунки Танчинця, через пів року після розлучення: "Мдаа… така гарна, ніжна дружина була у вас, такі гарні та дорослі були разом…. не віриться що таких шикарних жінок кидають… але ні краплі не жалію її, вона достойна більшого!", "Ще один брєд.. кидати сім'ю заради молодшого дівчиська, фууу".

Варто відзначити, що Сергій Танчинець був одружений на режисерці Ганні Стефанській. Пара прожила у шлюбі 15 років. Має двох спільних дітей — 15-річну Анастасію та 6-річного Лук’яна. З початку повномасштабної війни в Україні Ганна разом з дітьми виїхала жити в Японію, де знаходиться до сьогодні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що лідер "Без Обмежень" привітав сина з іменинами і показав сімейні фото. Крім цього, Фокус писав, що лідер гурту "Без обмежень" зізнався, що часто п'є на концертах.

Источник материала
Поделиться сюжетом