20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Путіністка Альона Апіна здивувала жахливим виглядом після пластики
Путіністка Альона Апіна здивувала жахливим виглядом після пластики

Путіністка Альона Апіна здивувала жахливим виглядом після пластики

Російська співачка Альона Апіна щосили намагається зберегти молодість.

Путіністка і російська співачка Олена Апіна лягла під ніж хірурга.

На сторінках своїх соціальних мереж, співачка, яка приїжджала до окупованого Росією Криму, показала своє старече обличчя до і після операції.

За даними пропагандистських ЗМІ, цього разу артистка вирішила зробити підтяжку підборіддя. Раніше вона зменшувала талію і коригувала стегна та сідниці.

Апіна зізналася, що незадоволена віковими змінами обличчя, особливо підборіддям і шиєю, і зазначила, що попередні процедури, зокрема проведені хірургами, не дали потрібного ефекту. Вона ризикнула на лазерний ліполіз і поділилася результатами у своєму блозі.

Альона Апіна до та після пластики / Фото соцмережі

59-річна Апіна розповіла прихильникам, що залишилася задоволена результатом і закликала їх порівняти світлини "до" і "після". Які насправді є жалюгідною спробою зберегти хоч краплю молодості.

Нагадаємо, ранішепропутінський співак Філіп Кіркоров, який славиться своїми скандальними витівками і повсюдними сварками, видав неприємну правду про звички іншої зрадниці - російської співачки Любові Успенської.

Раніше також на сеансі у косметолога Анфіса Чехова вирішила виправити асиметрію брів за допомогою уколів ботокса. Брови вона вирівняла, але одне око візуально опустилося, а повіка повністю не відкривається.

Источник материала
Поделиться сюжетом