20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жінки з цими іменами мають спокійний та лагідний характер
Жінки з цими іменами мають спокійний та лагідний характер

Жінки з цими іменами мають спокійний та лагідний характер

Як назвати дівчинку: жінки з цими іменами мають ангельський характер

Кожне ім'я несе в собі не лише давнє значення, а й певну енергетику, яка надається значенням.  Значення деяких жіночих імен пов'язано зі спокоєм та миролюбством. Їх власниці, скоріш за все матимуть спокійний, безконфліктний характер, випромінюватимуть енергетику, яка буде притягувати хороше оточення.

Жіночі імена, власниці яких мають спокійний характер

Анна або Ганна

Ім'я Анна (Ганна) має древнє єврейське походження та перекладається як "«благодать», «милість божа», «мила», «симпатична». У християнстві Ганна, мати Богородиці, бабуся Ісуса Христа, дружина святого Іоакима, народила дочку дивним чином після довгих років бездітного шлюбу.

Жінки з цим іменем терплячі та відкриті, здатні до самовіддачі та жертовності. Ім'я наділяє своїх власниць неймовірною добротою та співчутливістю. 

Анна дуже прагне допомагати кожному, навіть малознайомим людям. Через це її часто вважають настирливою і набридливою. Анна любить радувати й підтримувати інших. Вона дає хороші поради, вміє надихнути та допомогти людині повірити в себе. 

Поширені варіанти цього імені — Ганна та Анна. Пестливі та скорочені форми імені: Ганночка, Ганнуся, Хана, Аня, Анюта.

Наталія

Жіноче ім'я Наталія за походженням латинське. Було утворено від латинського слова «natalis». Значення звучить як «рідна». Відома версія походження імені від рідкісного чоловічого варіанту Наталій, що означає – "рідна", "благословенна". Ім'я має популярність в багатьох країнах світу, але при цьому має багато різних варіацій вимови й в різних країнах звучить по-різному.

Матеріальна вигода відступає на другий план перед Наталією, коли мова йде про близьких людей і друзів. Проти совісті ніколи не йде, вміє радіти чужим успіхам. Характер в цілому досить складний, але всі негативні прояви затьмарюються її патологічною порядністю і благородством. Наталія неконфліктна, не підтримує плітки та інтриги. З неприємними людьми поводиться рівно, або намагається їх не помічати.

Ірина

Ім’я Ірина бере свій свій початок у Древній Греції та має тісний зв’язок з богинею світу і спокою зі співзвучним ім’ям Ейрена. У перекладі з давньогрецької Ірина – “дарує мир і спокій”.

“Ірина” означає світ, тому до розв'язання будь-яких питань вона підходить зі світом: не скандальна, не запальна, у спілкуванні з іншими спокійна і врівноважена. Перш ніж щось сказати, сто разів обмірковує, ніколи не ображає інших. В Ірини розвинене почуття співпереживання, вміння чути інших. Завдяки цим якостям, вони вміють дружити по-справжньому, проявляючи себе в будь-яких ситуаціях, як вірні товариші й надійні друзі. 

Жінки, яким належить це ім'я, ставлять сім'ю на перше місце, для них важливо підтримувати мир та затишок.

Источник материала
Поделиться сюжетом