20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Головне, що безплатно: родина живе та мандрує у "циганському вагончику"
Головне, що безплатно: родина живе та мандрує у "циганському вагончику"

Головне, що безплатно: родина живе та мандрує у "циганському вагончику"

Тюнінг фургона Volkswagen LT35 обійшовся подружжю в 5600 фунтів стерлінгів, але тепер у них в салоні є все необхідне.

Пара Біллі та Стів, аби не стати "рабами системи" й уникнути щоденної побутової рутини, безплатно живуть та мандрують у невеличкому "циганському вагончику". Про їхню історію розповідається в одному з відео на YouTube-каналі Liveration.

Зараз подружжя любителів пригод немає іпотеки й живе виключно сьогоднішнім днем, не турбуючись про матеріальні блага, гроші та кар’єру.

"Суспільство нас не контролює і не тримає у пастці. Це називається свободою… Зникло багато проблем – немає стресу через надходження комунальних платіжок і не доводиться вставати вранці на роботу, яку ти терпіти не можеш", — зізнаються кочівники.

Фото: YouTube

Єдина турбота сімейства — берегти свій переобладнаний фургончик Volkswagen LT35 із встановленими зверху сонячними панелями, який вони називали "Луна – зелена богиня", і щоночі знайти гарну місцину для ночівлі.

Тюнінг обійшовся подружжю в 5600 фунтів стерлінгів (277 тис. грн), але тепер у них в салоні є електрична та газова плитки, раковина, а також окреме місце для зберігання двигуна вартістю 2400 фунтів стерлінгів (119 тис. грн).

Тюнінг обійшовся подружжю в 5600 фунтів стерлінгів
Фото: YouTube
Тюнінг обійшовся подружжю в 5600 фунтів стерлінгів
Фото: YouTube

Спить пара у затишній секції, яку можна закрити, але інколи доводиться зупинятися у кемпінгах, особливо в зимовий період, коли не вистачає сонячної енергії для обігріву. У такі дні, щоб згадувати про свій незвичний дім, вони беруть з собою книги та картини.

Попри те, що такий спосіб життя не передбачає значних фінансових витрат, Стіву та Біллі все ж доводиться підпрацьовувати упродовж кількох місяців на рік, щоб відкласти заощадження на їжу, ліки та побутові витрати.

У найближчому майбутньому пара планує встановити у фургоні дров'яну піч, щоб грітися взимку.

Нагадаємо, раніше ми писали про 38-річного Вадима та його дружину Тетяну Зайцевих, які у 2020 році вирішили переїхати з орендованої квартири у Чернівцях у невеличке селище Берегомет, що за 60 км від обласного центру. Там подружжя пригляділо для себе 100-річну садибу з трьома кімнатами, яку вирішили реставрувати та трохи удосконалити. Що із цього вийшло, пара розповіла в ексклюзивному інтерв’ю виданню Фокус.

Крім того, ми розповідали про 19-річного ландшафтного дизайнера Джоша Джонса із Танбрідж-Веллса, що у Великій Британії, який перетворив гараж на "будинок мрії", де він живе разом зі своєю дівчиною. Про всі етапи трансформації британець розповідає на своїй сторінці у TikTok.

Теги по теме
фото авто Туризм
Источник материала
Поделиться сюжетом