20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як вона туди залізла: на багажній поличці в літаку знайшли живу жінку
Як вона туди залізла: на багажній поличці в літаку знайшли живу жінку

Як вона туди залізла: на багажній поличці в літаку знайшли живу жінку

Наразі невідомо, ким насправді є головна героїня цієї історії — пасажиркою чи членом екіпажу, а також лишається загадкою мотивація її вчинку.

Пасажирка авіакомпанії Southwest Airlines спантеличила своїх попутників, коли залізла на верхню багажну поличку в літаку, щоб відпочити та виспатися. Відповідне відео вперше було опубліковано у соціальній мережі TikTok, зібравши кілька мільйонів переглядів.

"Southwest шаленіє", — йдеться в описі до курйозного ролика, на якому невідома жінка безтурботно лежить, витягнувшись уздовж відділення для ручної поклажі, ніби готуючись до кріогенного сну.

Далі автор короткого кліпу переводить камеру на свого товариша, який істерично сміється від побаченого.

Наразі невідомо, ким насправді є головна героїня цієї історії — пасажиркою чи членом екіпажу, а також лишається загадкою мотивація її вчинку.

Пасажирка авіакомпанії Southwest Airlines залізла на верхню багажну поличку в літаку
Фото: Fox10tv.com

Користувачі мережі почали жартувати у коментарях та обмінюватися своїми теоріями та припущеннями. Дехто з них навіть зазначив (можливо, жартома), що колись бачив, як бортпровідники спали у відсіках для ручної поклажі під час тривалих перельотів.

  • "Як вона туди залізла?";
  • "Вона просто розслабляється, розслабляється, розслабляється, все круто";
  • "Коли хтось сидить на моєму місці, а я не хочу його турбувати";
  • "Це набагато зручніше, ніж оті сидіння. Дайте мені подушку і закрийте люк".

"Southwest Airlines дозволяє вибирати собі місце", — іронічно пожартував один з коментаторів, маючи на увазі політику цієї бюджетної авіакомпанії щодо розміщення пасажирів за принципом "хто перший прийшов, того першим і обслужили".

Пізніше відео цього курйозного інциденту з невідомої причини було видалено з TikTok, але його встигли поширити на своєму YouTube-каналі журналісти американського видання New York Post.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, ватажний літак Boeing 767 компанії FedEx Express здійснив аварійну посадку. Авіалайнер виконував рейс з паризького аеропорту імені Шарля де Голля до Стамбула, і мав приземлитися у середу вранці, 8 травня.

До того ж повністю заповнений пасажирами літак easyJet, який мав здійснювати рейс з Лісабона до Манчестера, несподівана затримали. Пілот пояснив по інтеркому, що вирішив відкласти зліт, аби замовити їжу для свого екіпажу. Пасажири обурилися через те, що їм довелося сидіти у літаку понад годину. Протягом всього цього часу в них не було можливості ані купити собі їжу, ані скористатися туалетом.

Теги по теме
Туризм авиация
Источник материала
Поделиться сюжетом