На параді у Тулі засвітився російській "монстр-багі"
На параді у Тулі засвітився російській "монстр-багі"

На параді у Тулі засвітився російській "монстр-багі"

АГ-34 у РФ порівнюють з танком Т-34 через доступність та простоту в обслуговуванні та експлуатації.

В ході параду 9 травня у РФ проходили паради у багатьох містах. В Тулі показали багі з великими колесами. Про це повідомляє Defence Blog.

На параді в Тулі було показано кілька багі різного вигляду. Один з них став "монстр-багі" на під назвою АГ-34. Його особливостями є вантажопідйомність до 1,5 тонни. На борту пікапа встановили кулемет. Зазначається, що його запас ходу має бути до тисячі кілометрів, а максимальна швидкість досягати 120 км/год. Це досягається коштом двигуном ЯМЗ 534 на 240 кінських сил. Такий двигун встановлюють на вантажівки ГАЗ. Багі називають у виданні назвали універсальним тактичним засобом.

Дорожній просвіт складає 420 мм, що дозволить йому без додаткової підготовки долати водну перешкоду глибиною до двох метрів. У РФ навіть порівнюють АГ-34 з відомим танком Т-34 з погляду доступності, простоті та зручності в експлуатації та обслуговуванні.

АГ-34 порівнюють з танком Т-34

Також російські телеграм-канали пишуть, що у параді брали участь багі "Чаборз М-3", ПРП-5 "Марс-2000" на базі БТР-82 та БМП-3, а також машина для замінування "Земледелие" та машина радіохімічного захисту на базі "Тайфун-К". Також були представлені радянські відновлені машини по типу БМ-13 "Катюша".

Нагадаємо, 9 травня ЗМІ писали, що парад у Москві вийшов "скромним", що підтверджує дефіцит техніки у війську.

Також волонтери InformNapalm заявили, що на параді у РФ засвітився окупант, який надавав приказ розстрілювати цивільних в Бучі.

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом