"Пишаюся": наречена Джеффа Безоса Лорен Санчес поділилася рідкісною фотографією сина
"Пишаюся": наречена Джеффа Безоса Лорен Санчес поділилася рідкісною фотографією сина

"Пишаюся": наречена Джеффа Безоса Лорен Санчес поділилася рідкісною фотографією сина

Нікко Гонсалес є сином Лорен від першого шлюбу. Хлопець робить кар'єру моделі і дебютував на подіумі на Тижні моди в Мілані в січні 2024 року.

Американська журналістка і телеведуча, наречена мільярдера Джеффа Безоса, Лорен Санчес через кілька днів після свого дебюту на Met Gala поділилася рідкісним знімком свого сина Нікко Гонсалеса. Вона ніжно привітала його із закінченням коледжу, повідомляє Hello.

54-річна Лорен опублікувала серію фотографій Нікко в дитинстві. На одній із них він зображений із мамою, а на іншій — із батьком. "Дійсно емоційний день для мене. Мій первісток сьогодні закінчив коледж! Моє серце переповнюється гордістю за цю неймовірну молоду людину. Здається, вчора ми з твоїм батьком носили тебе на руках", — написала вона.

Також Санчес звернулася до Нікко, висловивши слова гордості та любові: "Я просто хочу, щоб ти знав, як я безмірно пишаюся тобою за досягнення цієї віхи. Це тільки початок, Нікко, і я сподіваюся, що ти продовжиш переслідувати свої мрії з невпинною оригінальністю. Я так тебе люблю".

Фото: instagram.com/laurenwsanchez

23-річний хлопець є старшим із трьох дітей Лорен, її сином від колишнього тайт-енда НФЛ Тоні Гонсалеса. У Лорен також є 17-річний Еван і 16-річна Елла від її колишнього чоловіка Патріка Вайтселла. У Лорен і батька Нікко Тоні дуже близькі стосунки після розставання: вони не тільки чудові батьки, а й чудові друзі.

Нікко є моделлю і дебютував на подіумі на Тижні моди в Мілані в січні цього року, де його мама і її наречений Джефф Безос у першому ряду підбадьорювали його.

"Просто горда мама. Для мене був таким подарунком спостерігати, як мій син @nikkogzz йде по подіуму для @dolcegabbana в Мілані. Вітаю, любов моя", — прокоментувала Лорен модний вихід свого сина.

Нагадаємо, 13 квітня повідомлялося, що наречену Безоса розкритикували за недоречну сукню. На думку критиків, Санчес не врахувала, що такий відвертий ансамбль не підходить для заходу державного рівня. Сама Лорен на критику ніяк не відповіла.

Источник материала
Поделиться сюжетом