20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тимур Мірошниченко та Василь Байдак стануть коментаторами фіналу "Євробачення 2024"
Тимур Мірошниченко та Василь Байдак стануть коментаторами фіналу "Євробачення 2024"

Тимур Мірошниченко та Василь Байдак стануть коментаторами фіналу "Євробачення 2024"

Телеведучий Тимур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак стануть коментаторами фіналу "Євробачення 2024", який відбудеться у суботу, 11 травня, у шведському Мальме. Про це повідомляє Суспільне.

За півгодини до показу шоу шоумен та гуморист проведуть програму "Предшоу. Пісенний конкурс Євробачення-2024", де разом з експертами обговорять ставки букмекерів та шанси України на перемогу у цьогорічному конкурсі. Гостями третього випуску стануть продюсер та автор хітів "Teresa & Maria" та "Stefania" Іван Клименко, голова делегації України на конкурсі Оксана Скибінська, член журі Нацвідбору на
"Євробачення-2020" Віталій Дроздов.

- Насамперед треба сказати, що Вася так полюбив Євробачення, що не може вже без нього жити і тому, звичайно, приєднається до коментування! А якщо серйозно, то Василь Байдак сьогодні не просто один із топових коміків, стендаперів та акторів країни, він – одна з головних осіб, яка рухає наш волонтерський рух: сам його заохочує та організує. На нього хочеться дорівнювати багато в чому й у громадянській позиції зокрема. Думаю, що мільйони людей у ​​нашій країні цінують та люблять Василя саме за його чіткість та гумор, - зазначив незмінний голос "Євробачення" в Україні Тимур Мірошниченко. - Упевнений, це буде дуже цікавий та веселий досвід коментування разом! Я готую Василя дистанційно, бо він зараз перебуває у волонтерсько-громадських роз'їздах, але прийти на генеральну репетицію, щоб побачити, куди треба натискати, щоб вийти у прямий ефір – пообіцяв.

Суспільне транслюватиме гранд-фінал "Євробачення-2024" у прямому ефірі на сайті "Суспільне Євробачення", на офіційному YouTube-каналі "Євробачення", а також у додатку "Дія" (у розділі "Дія ТV"). Трансляція розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Україну цього року представляє дует Alyona Alyona та Jerry Heil із піснею Teresa & Maria. У фіналі вони виступатимуть під 2-м номером.

Теги по теме
Евровидение
Источник материала
Поделиться сюжетом