20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Франції створили оригінальний гібрид електромобіля та велосипеда
У Франції створили оригінальний гібрид електромобіля та велосипеда

У Франції створили оригінальний гібрид електромобіля та велосипеда

Karbikes — чотириколесний електричний веломобіль із дахом та лобовим склом. Запропонують версії моделі із запасом ходу 75 та 160 км.

Французький стартап Karbikes презентував свою першу модель. Вона поєднує в собі риси електрокара і велосипеда. Про цікавий транспорт розповіли на сайті Autoevolution.

У салоні встановлено два крісла

Karbikes – творіння інженерів Гаеля Рішара та Лукаса Ванцона. Вони вирішили створили всепогодний електричний веломобіль – чотириколісний велосипед із алюмінієвим дахом та лобовим склом. За доплату доступні навіть бокові двері.

Двері запропонують за доплату

Салон Karbikes розрахований на двох осіб. Усередині встановлені велосипедне кермо та педальний привід. Також буде доступна комерційна модифікація із вантажним відсіком, здатна перевозити до 200 кг багажу.

Важливо В Україні у старому сараї знайшли дуже рідкісний німецький мотоцикл 60-х (фото)

Скромний електромотор потужністю 0,25 кВт (0,35 к. с.) дозволяє розвивати швидкість до 25 км/год. Батарея ємністю 0,75 кВт∙год забезпечує запас ходу в 75 км.

У лінійці буде вантажна модифікація

Крім того, планується покращена версія Karbikes із більшою батареєю та сонячними панелями на даху, здатна подолати до 160 км без підзарядки. Перші веломобілі доставлять замовникам уже влітку нинішнього року.

Раніше Фокус розповідав про мініатюрний міський електромобіль від Nissan.

Також ми писали про китайський електричний клон Mini за 2500 доларів.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом