20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вікторія Бекхем поділилася новинами про свою зламану ногу
Вікторія Бекхем поділилася новинами про свою зламану ногу

Вікторія Бекхем поділилася новинами про свою зламану ногу

У лютому 2024 року британська зірка отримала травму, займаючись у залі. Втім, це не завадило їй продовжити займатися спортом та відвідувати публічні події.

50-річна британська співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем розповіла, що її зламана нога нарешті зажила, опублікувавши напередодні нове відео в Instagram.

Дружина Девіда Бекхема зʼявилася перед підписниками в туфлях на шпильці, поділившись "захопливою новиною" зі своїми 33 мільйонами фоловерів у соцмережі.

Мама чотирьох дітей розповіла, що нарешті позбулася свого чорного медичного черевика і милиць після того, як зламала ногу в спортзалі в лютому 2024 року. Одягнувши сіру оверсайз-футболку, заправлену в широкі джинси, Вікторія Бекхем позувала для дзеркального селфі у своєму розкішному лондонському будинку.

Вона сказала: "Добре, справді цікава новина. Ходжу без черевика і милиць. Моїй нозі нарешті стало краще. Я така щаслива, що зняла ці легінси й одягнула джинси".

Вікторія Бекхем
Фото: Скріншот

Чоловік Вікторії Девід розповів фанатам, що його кохана зламала ногу в спортзалі, у своєму Instagram на День святого Валентина 2024.

"Вочевидь, невеликий нещасний випадок із моєю дружиною в спортзалі став переломом", — написав тоді футболіст.

Після цього Вікторія відвідувала Паризький тиждень моди, зʼявившись на публіці з милицями. Також знаменитість продовжувала займатися в спортзалі, навантажуючи руки.

Вікторія Бекхем
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Девід Бекхем порушив важливе правило на дні народження Вікторії.

Також Фокус писав про гучне святкування 50-річчя Вікторії Бекхем.

Источник материала
Поделиться сюжетом