20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Їх випустили лише 100: у Києві помітили раритетний Range Rover за $320 000
Їх випустили лише 100: у Києві помітили раритетний Range Rover за $320 000

Їх випустили лише 100: у Києві помітили раритетний Range Rover за $320 000

Range Rover Lumma CLR R вирізняється агресивним обвісом та 22-дюймовими дисками. Під капотом позашляховика встановлено 5,0-літровий компресорний V8.

У Києві сфотографували дуже рідкісний Range Rover 2013 року, доопрацьований спеціалістами німецького тюнінг-ательє Lumma. Авто є раритетом не лише в Україні, але й у світі. Світлини позашляховика з'явилися на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Позашляховик отримав новий вихлоп
Фото: Topcars UA

Справа в тім, що всього випустили лише таких 100 Range Rover. Новий Lumma CLR R (саме так назвали проєкт) з усіма можливими доопрацюваннями коштував до 320 000 доларів, хоча можна було замовити окремі елементи тюнінг-пакету окремо.

Тюнінг Range Rover від Lumma включає агресивний обвіс, спойлер на даху та розширювачі арок. Крім того, замінені капот і решітка радіатора, а також встановлені 22-дюймові колісні диски. Також в Lumma могли доопрацювати салон Range Rover — змінити оздоблення та встановити металічні накладки на педалі.

Важливо Перший електромобіль Range Rover розсекретили до прем'єри (фото, відео)

Під капотом Range Rover Lumma CLR R встановлено 5,0-літровий компресорний V8, який у стандартній версії розвиває 510 к. с. В Lumma доповнили його гучним спортивним вихлопом.

До речі, недавно в Києві помітили раритетний кабріолет Mercedes 90-х із двигуном V12.

Також Фокус розповідав про рідкісний розкішний седан Nissan в Україні.

Источник материала
Поделиться сюжетом