"Засмучений і розгніваний": джерело розповіло про стан принца Вільяма на фоні хвороби дружини
"Засмучений і розгніваний": джерело розповіло про стан принца Вільяма на фоні хвороби дружини

"Засмучений і розгніваний": джерело розповіло про стан принца Вільяма на фоні хвороби дружини

Кейт Міддлтон лікується від раку, не зʼявляючись останні місяці на публіці. Тим часом у мережі почали ходити різноманітні чутки про причини тривалої відсутності монаршої персони.

Принц Вільям розгніваний на людей, котрі поширювали теорії змов через тривалу відсутність Кейт Міддлтон на публіці. Про це пише People.

Майбутній король Великої Британії наразі намається поєднувати робочі моменти та турботу про своїх близьких людей: дружина Кетрін бореться з онкологією, як і батько Вільяма, британський монарх Чарльз ІІІ.

"Вільям залишається позитивним для Кейт і дітей", — розповідає джерело, близьке до королівської родини.

Втім, теорії змови в соціальних мережах і чутки про стан здоров'я Кейт Міддлтон після операції на черевній порожнині в січні 2024 року викликали розчарування у принца Уельського.

Батько трьох дітей був "засмучений і розгніваний" гучними спекуляціями. Поки майбутня королева Великої Британії не розповіла про свою боротьбу з важкою хворобою, у мережі ходили чутки і про пластичну операцію, і про зради її чоловіка. Втім, 22 березня все стало зрозуміло. Принцеса тривалий час була поза увагою публіки, оскільки їй діагностували рак. Тепер дружина принца Вільяма проходить хіміотерапію, відійшовши від робочих обовʼязків.

"Незалежно від того, чи є ви принцом, чи непублічною людиною, ніхто не очікує нічого подібного, враховуючи, що його батько і його дружина лікуються від раку. Вільям засмучений і розгніваний", — зазначає інсайдер.

Принц Вільям

У четвер, 9 травня 2024, принц Вільям здійснив свій перший офіційний візит до Корнуолла та островів Сіллі після того, як став герцогом Корнуольським. Це перший раз, коли майбутній король покинув хвору дружину більше, ніж на день, що свідчить про одужання принцеси.

Фото: Скріншот

Який тип раку в Кейт Міддлтон?

Кенсінгтонський палац не розголошує тип раку дружини принца Вільяма, оскільки старші члени королівської родини намагаються зберегти конфіденційність її особистого здоров’я та медичних записів.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон переживає втрату друга родини.

Також Фокус писав про новий портрет принцеси Шарлотти на честь 9-го дня народження.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом