61-річна Демі Мур продемонструвала стильне вбрання на показі Gucci
61-річна Демі Мур продемонструвала стильне вбрання на показі Gucci

61-річна Демі Мур продемонструвала стильне вбрання на показі Gucci

Демі Мур відома як одна з найкраще одягнених і найкрасивіших знаменитостей Голлівуду. На зірковий захід зірка прийшла зі своїм улюбленим чихуахуа Пловом.

Знаменита американська акторка Демі Мур13 травня привернула увагу на показі мод Gucci Cruise 2025 у галереї Tate Modern у Лондоні, повідомляє Daily Mail.

61-річна знаменитість приголомшила своєю прозорою мереживною сукнею з глибоким декольте, яка вигідно підкреслювала її струнку фігуру

Зірка екранів викликала фурор перед камерами. Вона прийшла зі своїм улюбленим песиком породи чихуахуа Пловом, якого тримала в одній руці та притискала до грудей.

У руках у неї була чорна сумочка. Свій образ вона доповнила лаковими чорними чобітьми на низькому ходу і маленькою чорною шкіряною сумочкою. З прикрас на ній було масивне намисто і кілька каблучок. Її довге чорне волосся було прямим і гладким, зачесаним на один бік. Демі для святкового вечора нанесла легкий макіяж, підкресливши очі тінями і чорною підводкою.

Актриса Демі Мур
Фото: Getty Images

На показі колишня дружина "міцного горішка" Брюса Вілліса позувала разом зі стилістом і зіркою реаліті-шоу Бредом Горескі, який мав чепурний вигляд у картатому костюмі. Актриса сиділа в першому ряду в компанії Кейт Мосс.

Демі Мур і Бред Горескі
Фото: Getty Images

Минулого місяця стало відомо, що Демі приєдналася до акторського складу останнього серіалу від співавтора "Єллоустона" Тейлора Шерідана.

Актриса, яка нещодавно розповіла про роботу з Томом Крузом, Джеком Ніколсоном і Патріком Суейзі, стане однією з найпопулярніших зірок драми Paramount + "Лендман". Дія в цій картині, як і в Єллоустоуні, відбувається в наші дні і натхненна популярним подкастом Boomtown, в якому розповідається про нафтовий бум XXI століття в західному Техасі.

Нагадаємо, 26 квітня Фокус писав про те, як Демі Мур згадала їхню з Брюсом Віллісом історію. Мур і Вілліс були одружені понад 10 років. Вони тричі стали батьками і досі зберігають добрі стосунки.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом