Даремно відкрив рота: чоловік "на зло" своєму сусіду звів будинок завширшки 3 метри
Даремно відкрив рота: чоловік "на зло" своєму сусіду звів будинок завширшки 3 метри

Даремно відкрив рота: чоловік "на зло" своєму сусіду звів будинок завширшки 3 метри

Двоповерхова споруда стоїть на маленькій ділянці, але там навіть є місце для гаража.

Американець Джон Аткінс "на зло" своєму сусідові звів вузький будинок шириною всього 10 футів (близько 3 м) у містечку Джексонвілл-Біч (штат Флорида, США). Про це пише видання Business Insider.

"Все, що ви можете зробити на таких невеликих ділянках, так це звернутися до спеціальної комісії, щоб отримати дозвіл на будівництво поза встановлених норм", — розповідає Везерхолд.

За його словами, якби сусід не відкрив рота, то на цьому місці взагалі нічого б не було. Однак той прийшов на громадські слухання, заручившись підтримкою інших мешканців району, щоб висловити своє занепокоєння через використання "недоторканої ділянки, яка раніше була садом", для будівництва.

Будинок Джона Аткінса
Фото: Open House Optics

"І, чесно кажучи, я мало не почав будівництво саме через цей факт. О, ви думаєте, що тепер ніхто нічого не буде робити, то потримайте моє пиво", — сказав Ветерхолд й додав, що ця ділянка, ймовірно, була спланована ще в середині 1900-х років.

Однак власникові землі таки довелося врахувати деякі зауваження.

"Все, що нам залишалося, — виконувати всі роботи відповідно до сучасних будівельних норм, які є досить консервативними. Ми змушені були обмежитися шириною в 10 футів, бо не було іншого вибору", — додав чоловік.

Кухня та коридор у будинку
Фото: Open House Optics
Кухня та коридор у будинку
Фото: Open House Optics

До речі, попри те, що двоповерховий будинок стоїть на ділянці шириною всього 25 футів, там навіть є місце для гаража.

За словами Везерхолда, будинок ідеально підходить для тих, хто хоче жити по сусідству з мільйонерами, але не хоче витрачати зайві кошти на утримання свого житла.

Об’єкт нерухомості виставили на продаж у березні за $619 000.

Будинок виставили на продаж у березні за $619 000
Фото: Open House Optics

Нагадаємо, раніше Фокус писав про агента з нерухомості Джулі Бандок з Сіднея (Австралія), яка через свою необачність під час підготовки до огляду випадково спалила розкішний будинок вартістю $1,5 млн. Цей інцидент став причиною судового позову проти самої рієлторки та її роботодавця — компанії Domain Residential Northern Beaches.

Крім того, Вейн та Наталі Ноукс з Нью-Фореста, що у Великій Британії, будуть змушені знести будинок вартістю 100 тисяч фунтів стерлінгів, попри наявність необхідних дозволів для проведення будівництва. Причиною суперечки стала земельна ділянка, на якій розташована прибудова.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом