58-річна Елізабет Герлі в яскравому вбранні відвідала благодійний вечір у Нью-Йорку
58-річна Елізабет Герлі в яскравому вбранні відвідала благодійний вечір у Нью-Йорку

58-річна Елізабет Герлі в яскравому вбранні відвідала благодійний вечір у Нью-Йорку

Акторка Елізабет Герлі є послом Фонду дослідження раку молочної залози. На захід зірка прийшла в гламурній сукні.

Британська акторка і модель Елізабет Герлі14 травня продемонструвала струнку фігуру в обтислій сукні на зірковій вечірці Hot Pink Party Фонду дослідження раку молочної залози 2024 року в Нью-Йорку, повідомляє Daily Mail.

58-річна зірка "Пліткарки" приєдналася до інших знаменитостей на рожевій доріжці, як-от супермодель Карлі Клосс, на заході, що проходив у The Glasshouse.

Красуня приголомшила присутніх стильною рожевою сукнею довжиною до підлоги з драпіруванням у ділянці декольте. Блискучі срібні деталі зі стразів було видно на передній частині ансамблю, а також на манжетах рукавів. Герлі, яка вела вечірку, одягла рожеві босоніжки на високих підборах, що гармоніювали з колірною гамою її вбрання. Її локони були розділені посередині і витонченими хвилями спадали по плечах. Гламурний макіяж зірки складався з шару туші на віях і димчастих тіней навколо очей. Актриса додала рожеві рум'яна, щоб підкреслити вилиці, а на губи нанесла глянсову помаду нюдового кольору.

Елізабет, яка є послом кампанії Фонду дослідження раку молочної залози, доповнила свій вечірній образ парою великих блискучих срібних сережок і масивною каблучкою. Елізабет позувала фотографам незадовго до офіційного початку торжества.

Елізабет Герлі
Фото: Getty Images

Фонд дослідження раку молочної залози був заснований Евелін Лаудер 1993 року і "є найбільшим приватним спонсором досліджень раку молочної залози у світі", згідно з офіційним сайтом організації. Фонд також допомагає "інвестувати в найкращі уми науки і сприяти міждисциплінарній співпраці для вивчення всіх аспектів хвороби, від профілактики до вивчення методів боротьби з метастазами".

Нагадаємо, 9 травня 58-річна Елізабет Герлі показала, як носити яскраві купальники. Зірка екрану вирішила додати до пляжного образу ще одну деталь. Елізабет провела кілька днів на Мальдівах.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом