Гвінет Пелтроу показала архівні знімки доньки від Кріса Мартіна
Гвінет Пелтроу показала архівні знімки доньки від Кріса Мартіна

Гвінет Пелтроу показала архівні знімки доньки від Кріса Мартіна

Еппл напередодні виповнилося 20 років. У неї також є менший брат Мозес.

51-річна американська акторка Гвінет Пелтроу зворушливо привітала доньку Еппл з 20-річчям. Архівними кадрами зі спадкоємицею зірка екрану ділиться в Instagram з понад 8 млн підписників.

"Як так може бути, що тобі сьогодні 20? Це сюрреалістично! Ти найнеординарніша, найвеселіша, найяскравіша.. Я люблю ваші інсайти про Другу світову так само, як і вашу фізичну комедію. З тобою дуже весело, так завжди було. Ти для мене все, і я так тобою пишаюся", — написала зіркова мама.

На першому фото Гвінет тримає маленьку Еппл, поки іменинниця зацікавлено дивиться в камеру. На другому кадрі донька Пелтроу також позувала ще в зовсім юному віці, примірявши рожеву шапку. На останньому знімку Еппл постала вже дорослою.

"Ти найкраща мама, про яку дівчинка може мріяти. Мені так пощастило, що Всесвіт подарував мене тобі", — відповіла в коментарях іменинниця.

Гвінет Петроу привітала доньку з 20-річчям

Еппл — донька Гвінет Пелтроу та фронтмена гурту Coldplay Кріса Мартіна. В експодружжя також є син Мозес, якому нещодавно виповнилося 18 років.

Син Гвінет Пелтроу та Кріса Мартіна

Наразі Гвінет одружена з Бредом Фелчаком, проте підтримує хороші стосунки з батьком своїх дітей, який давно перебуває у стосунках з акторкою Дакотою Джонсон. Повідомлялося, що Пелтроу навіть дала благословення на їхні заручини.

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу помітили на побаченні з чоловіком.

Також Фокус писав про мільйонну іпотеку Гвінет Пелтроу на ремонт будинку.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом