"Пробач мене": у Вовчанську жінка розлучилася з улюбленим собакою через евакуацію
"Пробач мене": у Вовчанську жінка розлучилася з улюбленим собакою через евакуацію

"Пробач мене": у Вовчанську жінка розлучилася з улюбленим собакою через евакуацію

За словами волонтерки Анастасії Шафранської, люди змушені кидати все і тікати напризволяще через війну. Історія жінки з Харківської області закінчилася позитивно, адже для неї знайшли дім, у якому вона зможе жити з домашнім улюбленцем.

Російські окупанти продовжують наступ у Харківській області і тим самим руйнують спокійні життя українців. У місті Вовчанськ, де вже почалася евакуація, жінка була змушена розлучитися зі своїм собакою. Детальніше про це розповіла волонтерка Анастасія Шафранська на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дівчина опублікувала кадри з населеного пункту, який розташований недалеко від кордону з Росією. Місцева мешканка Наталя погодилася евакуюватися і її мали поселити в гуртожиток, але є нюанс. Собаку, який є в українки, туди пускати відмовилися. Їм довелося розпрощатися.

"Це найскладніше прощання собаки і бабусі. Люди кидають усе і біжать напризволяще, забираючи все найважливіше — документи і тварин. У мене немає слів описати весь біль, який відчувають вони. У мене розривається серце на дрібні шматочки", — написала Анастасія Шафранська.

На опублікованому в мережі ролику можна побачити, як бабуся не може стримати сліз, коли прощається зі своїм домашнім улюбленцем. Вона неодноразово вибачилася перед ним, адже за інших обставин ніколи б не віддала собаку.

"Пробач мене, пробач… Я тебе ніколи не віддала б", — каже Наталя зі сльозами на очах.

Собаку віддали в притулок, проте він відмовлявся підпускати до себе будь-кого, крім своєї господині. Волонтерка почала просити допомоги у користувачів інтернету, які могли б вирішити проблему.

За кілька годин житло для бабусі все ж вдалося знайти і вона там може жити разом зі своїм домашнім улюбленцем. Наступного дня вони возз'єдналися і історія закінчилася позитивно.

Бабуся з Вовчанська розлучилася зі своїм собакою через вимушену евакуацію
Фото: Скриншот
Бабуся з Вовчанська розлучилася зі своїм собакою через вимушену евакуацію
Фото: Скриншот

Нагадаємо, 16 травня повідомлялося, що у Вовчанську Харківської області ЗС РФ викрадають і розстрілюють цивільних. За словами глави МВС Ігоря Клименка, жителі міста, які вирішили не евакуюватися з північних вулиць, потерпають від дій противника. На онлайн-карті бойових дій можна побачити, які вулиці під загрозою.

Теги по теме
Харьковская область эвакуация
Источник материала
Поделиться сюжетом