Айшварія Рай у розкішній сукні зʼявилася на Каннському кінофестивалі 2024
Айшварія Рай у розкішній сукні зʼявилася на Каннському кінофестивалі 2024

Айшварія Рай у розкішній сукні зʼявилася на Каннському кінофестивалі 2024

"Міс світу-1994" понад 20 років відвідує престижну подію на Лазурному узбережжі Франції. Зазвичай вона обирає вбрання від індійських дизайнерів.

50-річна індійська фотомодель та акторка Айшварія Рай зʼявилася на червоній доріжці Каннського кінофестивалю 2024. Про це пише Hindustan Times.

Знаменитість вийшла на публіку в розкішній чорно-білій сукні індійського бренду Falguni Shane Peacock.

Ймовірно, акторка отримала травму руки, оскільки вона носила білий гіпс на правій руці. "Міс світу-1994" відвідує кінофестиваль щороку з моменту її дебюту у 2002 році з фільмом "Девдас". У 2024 Айшварія пройшлася по червоній доріжці прем'єри фільму Френсіса Форда Копполи "Мегалополіс".

Айшварія Рай

Сукня з корсетом була виготовлена з чорної тафти та доповнювалася хвилястими білими рукавами-буфами. Родзинкою образу індійської фотомоделі стали золоті акценти, які прикрашали її вбрання для Канн 2024.

Шлейф Рай, який розкльошувався від кінця її сукні, мав деталі з розплавленого золота на грудях, прикрашений золотими квітами ручної роботи. Зірка екрану також продемонструвала масивні сережки-кільця та розпустила своє темне волосся.

Айшварія Рай

Айшварія Рай щороку представляє Індію на міжнародній платформі в різних образах від індійських та міжнародних дизайнерів. Минулого року вона вийшла на червону доріжку в металевій сріблястій сукні Sophie Couture з ефектним коміром, затягнутим чорним бантом.

Айшварія Рай на Каннському кінофестивалі 2023
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл вийшла на червону доріжку в Каннах в архівній сукні.

Також Фокус писав про ефектну появу Єви Грін на Каннському кінофестивалі 2024.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом