"Образила": британці розлютилися на Меган Маркл через сукню
"Образила": британці розлютилися на Меган Маркл через сукню

"Образила": британці розлютилися на Меган Маркл через сукню

Пара Меган Маркл і принца Гаррі є подразником для британського суспільства.

Меган Маркл викликала онлайн-дебати після того, як під час своєї нещодавньої поїздки до Нігерії одягла дизайнерську сукню з іронічною назвою "Віндзор".

Інтернет-розслідувачі не змогли не помітити зв'язок між назвою стилю рожевої сукні, яку одягла принцеса, і британським королівським домом, який 42-річна Маркл і 39-річний чоловік принц Гаррі ганебно залишили 2020 року, пише New York Post.

Тоді як дехто запитував себе, чи було це тонким натяком на Віндзорський дім, інші вважали це образою.

"Вони намагалися повністю викреслити Віндзорів зі свого життя, але тут з'явилася місіс Сассекс у сукні під назвою "Віндзор", ха-ха!!!" - одна людина прокоментувала X.

"Зроблено як зневага. ВИЗНАЧЕНО", - додав інший королівський послідовник.

"Меган Маркл відчайдушно хоче мати зв'язок з ім'ям Віндзор", - написав інший.

Багатоярусну шовкову сукню з вирізами на спині зараз розпродано, але, за даними сайту дизайнерки, коли вона була в наявності, вона коштувала 1350 доларів.

Випускниця одягла цю сукню максі під час відвідування школи в п'ятницю з принцом Гаррі.

Подружжя було запрошено до Нігерії начальником штабу оборони західноафриканської країни - її найбільш високопоставленим військовим чиновником.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, ранішегерцог Сассекський планував побачитися зі своїм батьком королем Чарльзомпід час візиту до Лондона цього тижня.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Кейт Міддлтон, найімовірніше, не перетнеться з принцом Гаррі під час його поїздки до Великої Британії - якщо тільки хтось не змусить її.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом