Шаманка Сейраш спрогнозувала події у Сумській області
Шаманка Сейраш спрогнозувала події у Сумській області

Шаманка Сейраш спрогнозувала події у Сумській області

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Як ти бачиш цю ситуацію? От є дві області, кошмарили Сумщину, кошмарили Харківщину, невідомо куди підуть, чи туди, чи туди. Зараз бачимо страшний конфлікт, прориви на Харківському напрямку. Сумщина?

Вони не полишили ідей для Сумського напрямку. П'ятірка мечів. Тобто реально трохи пізніше, я так розумію. Це навряд чи на якісь прямо найближчі дні. Я би все-таки з того, що бачу, брала би тижні все-таки плюс-мінус, але від ідеї поповзти на Сумському напрямку ніхто не відмовився. Найімовірніше, подібне намагання, як на Харківському напрямку, якийсь такий фінт вухами вони планують і будуть намагатися робити.

І знову воно ілюзорне. Я називаю ці наступальні дії псевдонаступом. Ну, я їх так і називаю, це псевдонаступ, тому що цих сил недостатньо для серйозного наступу, але цих сил достатньо для того, щоб наробити якогось лиха, відтягнути увагу, відтягнути сили, відтягнути ресурс, поставити рачки певні області, певні міста тощо. От воно для цього робиться. Це такі ілюзорні наступальні дії.

Що нам загрожує від цих ілюзорних наступальних дій для населення? От люди питають, чи виїжджати, що робити на Сумщині, які є загрози, що буде.

Якщо ви знаходитеся десь близько до кордону Сумської області, населених пункті, які потенційно можуть стати зонами заходу ДРГ або зонами певних проривів, це логічно. Якщо ви там проживаєте, то бачите, де укріплення, де підготовки, що відбувається. Ви своїми очами бачите просто, навіть не про новини, свої очі відкрити і подивитися. У такому разі, якщо ви розумієте, що щось несеться, виїдіть на якийсь час, або за вами приїде примусова евакуація, як це відбувається на Харківському напрямку зараз.

Також Politeka писала про те, що Атаманова розповіла, чи готують росіяни наступ на Сумщину.

Источник материала
Поделиться сюжетом