У родині Ніколи Пельтц та Брукліна Бекхема сталося горе
У родині Ніколи Пельтц та Брукліна Бекхема сталося горе

У родині Ніколи Пельтц та Брукліна Бекхема сталося горе

Невістка Вікторії Бекхем була дуже близькою зі своєю бабусею. Жінка пішла із життя на 96-му році життя.

Улюблена бабуся американської акторки Ніколи Пельц Банні померла у віці 95 років. Про це повідомив брат зірки екрану Бредлі.

"Сьогодні ми втратили мого ангела на землі", — написав син мільярдера Нельсона Пельца.

"Вона була не тільки найщасливішою, але й однією з моїх улюблених душ, яких я коли-небудь зустрічав. Вона була тим світлом, яке скрасило твій день. Її серце було настільки великим, що ви могли це відчути, коли вона посміхалася, і, у свою чергу, змушувала вас посміхатися. Нехай її душа спочиває з миром і в раю на небі. Я люблю тебе, Банні", — написав Бредлі.

Тим часом Нікола не опублікувала новин про втрату в родині, проте відреагувала на допис брата лайком. Причину смерті Банні наразі Пельтци не повідомили.

Зокрема, Бредлі поділився знімком бабусі біля покерного столу, а також відео, на якому вона намагається вгадати картковий фокус. На останньому фото двоє були вдягнені в однакові білі піджаки.

Бабуся та брат Ніколи Пельтц

Це сталося через три тижні після того, як дружина Брукліна Бекхема написала зворушливий пост про бабусю: "Твій сміх — найкращий звук у світі, і я хочу чути його до кінця свого життя".

Тоді Нікола пропустила вечірку з нагоди 50-річчя свекрухи Вікторії Бекхем, щоб провести час з Банні.

"Бути з тобою — це буквально магія, мені подобається бути поруч з тобою, дякую, що ти обрала мене своєю онукою", — звернулася до рідної людини акторка та показала усміхнені кадри.

Нікола Пельтц з бабусею

Нагадаємо, Нікола Пельтц похвалила Вікторію Бекхем.

Також Фокус писав про готовність Ніколи Пельтц стати мамою.

Теги по теме
Смерть актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом