Мінус Патрушев: чи плюс для України
Мінус Патрушев: чи плюс для України

Мінус Патрушев: чи плюс для України

Патрушева зняли не просто, а демонстративно й принизливо: пуйло призначило його помічником з питать судобудівництва. Так у 1938-му сталін зняв єжова з посади наркома внутрішніх справ, призначивши його наркомом водного транспорту, про що нагадав Андрій Піонтковський. До речі, через 2 роки Єжова розстріляли.

Тобто путін повернув собі владу, і вважають, що активно сприяв цьому, зокрема, Китай, якому набридла ядерна невизначеність і який небезпідставно бачив в ній відповідний вплив патрушева.

Це може бути пов’язано із певною зміною стратегії у направленні довгої війни, що, в свою чергу, пов’язують з призначенням нового міністра оборони мордора, який має шукати для неї ресурси, але є ще фактор Трампа.

Трамп довгої війни, як наразі схоже, не бажає, а тому, не знаючи, хто переможе на виборах в Америці, змінювати стратегію цілком — нераціонально.

Скоріш за все, довга війна може розглядатись пуйлом як додаткова опція, але головним за відсутності надто войовничого патрушева стає варіант з прискоренням перемовин — щоб встигнути до Трампа, бо Трамп це суцільна невідомість.

Територіально значно погіршені стамбульські "домовленості", щодо яких невипадково йшлося саме в Китаї, мають бути при цьому базою, конкретика ж багато в чому залежить від західної допомоги й американських червоних ліній.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...
Источник материала
Поделиться сюжетом