2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Прогресивно погіршується: російському співаку Носкову стає дедалі гірше
Прогресивно погіршується: російському співаку Носкову стає дедалі гірше

Прогресивно погіршується: російському співаку Носкову стає дедалі гірше

Миколу Носкова госпіталізували у важкому стані, а пізніше йому стало ще гірше.

Російському співакові й автору Миколі Носкову, який опинився в лікарні з ускладненнями пневмонії, знову стало гірше.

За інформацією російського пропагандистського телеграм-каналу Mash, у Миколи Носкова різко погіршився стан на тлі приймання сильнодіючих препаратів. "У нього з'явилися сильні болі в животі", - пишуть пропагандисти.

Канал також повідомляє, що коригування терапії лікарями не допомогло, лікування не приносить істотної користі - здоров'я прогресивно погіршується. Медики планують виключити формування абсцесу в черевній порожнині та виразку в шлунку.

Хто такий Микола Носков

Микола Носков - радянський і російський музикант, співак, композитор. Володар російських музичних премій "Золотий грамофон" і "Овація".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини

Нагадаємо, раніше українська бізнесвумен і блогерка Катерина Реп'яхова, яка перебуває у стосунках зі співаком Віктором Павліком уже понад 8 років, повідомила новину, яка стосується здоров'я співака.

Нагадаємо, раніше Носкова екстрено госпіталізували із запаленням легенів 3 травня. Фахівцям довелося боротися не тільки з ним, а й із наслідками інсульту, який музикант переніс у 2017 році, але так і не відновився. Пізніше лікарі діагностували у Миколи тромбоемболію на тлі пневмонії.

Источник материала
Поделиться сюжетом