Зірка серіалу "Повернення Мухтара", який живе в Україні, зізнався, що його родина підтримує Путіна
Зірка серіалу "Повернення Мухтара", який живе в Україні, зізнався, що його родина підтримує Путіна

Зірка серіалу "Повернення Мухтара", який живе в Україні, зізнався, що його родина підтримує Путіна

Павло Вишняков вже близько 10 років живе в Україні. Актор народився в Білорусі, однак зробив свій вибір в бік України.

40-річний білоруський актор Павло Вишняков, який з 2015 року переїхав жити в Україну, а на початку повномасштабної війни виступив проти агресії РФ та президента Володимира Путіна, зізнався, що його родина в Білорусі не розділяє його політичні погляди. Подробицями актор поділився в інтерв’ю Аліни Доротюк.

Зокрема, актор розповів, що його сестра зараз живе в Росії, а батьки в Білорусі. За його словами, що сестра, що батьки підтримують політику російського президента Володимира Путіна. Павло Вишняков наголосив, що його сім’я отруєні пропагандою.

Однак попри те, що він живе в Україні, де активно волонтерить і підтримує українську армію, сім’я підтримує зв’язок. За словами Павла Вишнякова, вони спілкуються через постійні сварки та супротив. Мама актора кожного разу закликає його повертатися в Білорусію.

"Ми дуже сваримося, останній раз, я знову попросив, я кажу, я готовий розмовляти про огірки, помідори, рибалку, про квіти, про що завгодно. Давайте ми не будемо розмовляти про політику, про те, що відбувається, що я роблю. Тому що кожного разу, коли ми розмовляємо про те, що я роблю, немає ніякої підтримки. Є тільки, грубо кажучи, що х*ньой займаюся. І я після цього не можу взагалі нічого робити декілька днів. У мене опускаються руки, ноги, бо від самих рідних я цього не отримую. Я можу це отримати від когось (ред. підтримку)", — розповів Павло Вишняков.

Актор відзначив, що дуже сподівається ще побачитися зі своїми рідними, які живуть за кордоном, адже він сумує за ними. Зараз він має можливість побачитися на нейтральній території з сестрою та племінницею, яка, доречі, єдина, хто проти Володимира Путіна. За словами Павла, дівчинка живе за кордоном. Щодо батьків, актор впевнений, що його мама не захоче зустрітися на нейтральній території.

"Я дуже хочу побачити своїх батьків, я дуже хочу в Білорусію, я розумію, що у мене це відняли, це відняли у моєї матері. І я розумію, що може так статися, що я можу їх не побачити. Колись я собі відповів на запитання, чому я це роблю зараз і тут, я всім відповідаю, я буду рачки допомагати, щоб там все це лайно здохло і я зміг побачити свої рідних. Чи не поїду я туди? Я поїду, бо я хочу їх бачити. Вони сюди, ні, вони сюди не поїдуть, бо я Бандера. Я про те і кажу, нам потрібно зробити так, щоб ми туди поїхали і нас там не затримали. Нам треба перемогти, або дочекатися, коли всі здохнуть", — сказав актор.

Павло Вишняков також зізнався, що вважає дії російської влади колективною відповідальністю, і що народ також винен в агресії проти України, однак, він також впевнений, що це все відбувається через пропаганду, яка йде на телебаченні.

"Це колективна відповідальність. Але коли в них в оцій коробочці, в телевізорі, скажуть іншу інформацію, все буде по іншому. От їм кажуть, вони це розуміють. Я розумію, що це не буде за один день, я розумію, що вони фігу в кишені все одно будуть тримати. Саме головне, щоб там пройшла ідентифікація всіх народів, які існують на території РФ. Тобто, щоб Росія розпалася. Коли всі скажуть, ми окрема нація, ми хочемо жити так, як ми жили 100, 200 років назад. У мене є надії", — додав Павло Вишняков.

01:02:03 - батьки й сестра Вишнякова підтримують путіна?!

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Зеленська зізналася, чи спілкується із родичами з Росії. Крім цього, Фокус писав, що Альона Омаргалієва зізналася, що підтримує стосунки зі свекрухою, яка живе в Росії.

Теги по теме
российская агрессия Новости политики
Источник материала
Поделиться сюжетом