Напали під наркотиками: у ТЦК Харкова озвучили свою верчію конфлікту з цивільними
Напали під наркотиками: у ТЦК Харкова озвучили свою верчію конфлікту з цивільними

Напали під наркотиками: у ТЦК Харкова озвучили свою верчію конфлікту з цивільними

За словами військових, напади супроводжувалися лайкою та образливими висловлюваннями з приводу честі захисників

Причиною конфлікту між ТЦК та цивільними у Харкові стало те, що кілька громадян з наявними ознаками алкогольного чи наркотичного сп'яніння, застосували фізичну силу проти військовослужбовців. Про це йде мова у повідомленні Харківського ОТЦК та СП

У тому числі зазначається, що напади супроводжувалися лайкою та образливими висловлюваннями з приводу честі військових.

"Внаслідок нападу наразі не встановлених осіб постраждав солдат роти охорони, якому було завдано тілесних ушкоджень. Зокрема, накладено шви на рану вбивства в районі вилиць", — вказали військові.

Разом з тим відомо, що представники командування та особового складу Харківського ОТЦК засуджують дії військовослужбовців, які зазнали провокування з боку осіб із неадекватною поведінкою.

"Призначено службове розслідування, за результатами якого буде вжито відповідних дисциплінарних заходів", — додали у ТЦК Харкова.

Нагадаємо, що у мережі опублікували відео сварким у Харкові, під час якої один з військових говорить, що був на фронті. До того ж там можна почути лайку у бік присутньої жінки. Перехожі висловили сумнів, що чоловік дійсно воював.

21 травня Фокус писав, що у Харкові одну з повісток надіслали ветерану російсько-української війни, правозахиснику Олегу Симорозу, який під час бойових дій отримав серйозні травми й, як наслідок, першу групу інвалідності.

Крім того, 5 квітня у Харкові 52-річного чоловіка засудили на три роки позбавлення волі за ухилення від мобілізації. Він намагався виправдатися тим, що йому потрібно годувати сім'ю.

Теги по теме
Харьков
Источник материала
Поделиться сюжетом