16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Спасибі, росіяни": Jerry Heil повернулася до Києва і зробила гучну заяву
"Спасибі, росіяни": Jerry Heil повернулася до Києва і зробила гучну заяву

"Спасибі, росіяни": Jerry Heil повернулася до Києва і зробила гучну заяву

Jerry Heil поділилася, що після повернення з Євробачення-2024 Київ зустрів її повітряною тривогою.

Українська співачка Jerry Heil повернулася в Україну після участі в Євробаченні-2024, на якому вона в дуеті з alyona alyona посіли третє місце, за цей час співачка ще встигла виступити на Каннському кінофестивалі.

На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала відео, в якому чутно повітряну тривогу в столиці. Jerry зазначила, що саме так звучить її дім.

"Якщо ви запитаєте мене як це повернутися додому. Це повітряна тривога. Спокійно, безпечно і розслабляюче. Спасибі, росіяни", - сказала артистка.

Jerry Heil записала відео під звуки тривоги / фото: скрін instagram.com/thejerryheil/

Хто така Jerry Heil?

Джеррі Хейл - українська співачка та авторка пісень. Стала відома як відеоблогерка та кавер-виконавиця завдяки переспівуванню пісень світових та українських виконавців. Велику популярність їй принесла авторська пісня "Охрана, отмена" з її дебютного студійного альбому "Я - Яна". Представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" у Мальме спільно з Alyona Alyona, у фіналі посіли 3 місце.

Євробачення-2024 - останні новини за темою

Раніше стало відомо, що переможці Євробачення 2024 розбили кришталевий кубок під час виступу. Nemo вийшли на сцену, щоб ще раз виконати свою переможну пісню, коли сталося нещастя.

Також Главред розповідав, про що пісня The Code переможців конкурсу Nemo, і як перекладаються слова треку, який став для молодих артистів своєрідним маніфестом.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом