16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У онуки Елвіса Преслі можуть відібрати його прах за борги покійної матері - ЗМІ
У онуки Елвіса Преслі можуть відібрати його прах за борги покійної матері - ЗМІ

У онуки Елвіса Преслі можуть відібрати його прах за борги покійної матері - ЗМІ

Райлі Кіо намагається відстояти в суді місце, де спочиває її легендарний дідусь.

Маєток Грейсленд у Мемфісі, США, став легендою в камені, адже з 1957 року він належав Елвісу Преслі та його родині. Там король рок-н-ролу зустрів свою смерть, і там же покояться його останки.

Зараз Грейсленд належить онучці Преслі - американській акторці Райлі Кіо. Щоправда, за словами таблоїдів, це незабаром може змінитися.

Як повідомляє видання WREG-TV News, маєток Грейсленд і прилеглі до нього землі незабаром можуть піти з молотка як сплата боргу покійної Лізи Марії Преслі - єдиної доньки Елвіса і матері Кіо. У 2018 році Ліза Маія нібито оформила кредит у розмірі $3,8 мільйона доларів через компанію Naussany Investments and Private Lending. Як заставу вона використала Грейсленд.

Зараз Naussany Investments and Private Lending подали позов через несплату боргу за кредитом у зв'язку зі смертю Лізи Марії Преслі. Райлі Кіо оскаржує продаж родового маєтку в суді. Акторка називає кредит матері фальсифікацією, а компанію Naussany Investments and Private Lending - шахраями. Нотаріус, яка нібито завіряла договір, заперечує, що коли-небудь зустрічалася з Лізою Марією Преслі і не завіряла її підпис.

"Elvis Presley Enterprises може підтвердити, що ці претензії є шахрайськими. Продаж викупу не здійснюється. Простіше кажучи, зустрічний позов подано, щоб зупинити шахрайство", - заявляють розпорядники спадщини Преслі.

Хто такий Елвіс Преслі?

Елвіс Преслі - американський співак і актор, один із найбільш комерційно успішних виконавців популярної музики XX століття. Також відомий як "король рок-н-ролу", повідомляє Вікіпедія.

Голлівуд - останні новини:

Раніше ілюзіоніста Девіда Копперфільда звинуватили в сексуальних домаганнях. Його жертви стверджують, що їм нібито на той момент було менше 18 років.

Також у ЗМІ потрапило фото розповнілого і огрядного Тома Круза. 61-річну голлівудську зірку застукали папараці під час відпочинку на пляжі Форментор на Майорці в Іспанії.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом