"Все гірше і гірше": Росія знову цинічно атакувала Харків ракетами та дронами, моторошні подробиці
"Все гірше і гірше": Росія знову цинічно атакувала Харків ракетами та дронами, моторошні подробиці

"Все гірше і гірше": Росія знову цинічно атакувала Харків ракетами та дронами, моторошні подробиці

Окупанти нещадно обстрілюють Харків.

Обстріли Харковане припиняються ні на день. Напередодні місто атакували безпілотниками, а згодом іще й ракетами. Семеро людей звернулися по допомогу медиків. У місті пошкоджено десятки авто та майже вщент згоріли три хати.

Про це йдеться у матеріалі кореспондентки ТСН Вікторії Стрельцової.

Пані Олена з Харкова каже, що вона втратила житло. Після обстрілу встигла вихопити тільки паспорт

"Прильот був в літню кухню. А ми спали. В 2 часа ночі. Воно почало горіти. Все. Розвалилось там. Все повилітало. Ми в вікно вилізли. Ми живі здорові. Диван отак підняло перевернуло нас. А так все згоріло", - кажуть потерпілі. 

Люди дивом вижили цієї ночі. Пощастило, що ворожий безпілотник поцілив не в саму хату, а в літню кухню. Після влучання масштабне полум’я охопило одразу три хати. Поки не приїхали рятувальники люди самотужки намагалися загасити пожежу. Втім вогонь розгорався надто швидко.

В оселі пані Тетяни покрівля повністю згоріла, стіни обвалюються. На вулицю жінка зносить вцілілі речі. Тут телевізор, одяг. Та найцінніше - світлини. Пані Тетяна виклала їх на стільчику - аби просохли.

"Оце такий виноград у нас був, а тепер все пропало. Якась пам’ять повинна ж залишитись", - каже жінка.

У приватний сектор російський безпілотник влучив близько другої ночі. У п’ятьох людей медики діагностували гостру реакцію на стрес. Серед них пан Олексій та його дружина Ольга.

"Все гірше і гірше. Не знаю. Воно спочатку, як стрес. А зараз чи відходняк який, то чи шо. В сознаніє прихожу", - каже Ольга.

Людям поки заборонили заходити до осель, адже змоклі конструкції покрівлі час від часу обвалюються. Погорільці- лишилися у чому були. А вже зранку росіяни атакували Харків знову. Цього разу влучили у транспортне підприємство. Там двоє постраждалих. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН 07:00 за 22 травня 2024 року | Повний випуск новин

Нагадаємо,українським Збройним силам вдалося зупинити наступ окупаційних військ Російської Федерації у Харківській області. Зокрема, завдяки зброї зі США.

Источник материала
Поделиться сюжетом