16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
50-річна Гайді Клум вразила шикарним вбранням на гала-концерті в Каннах
50-річна Гайді Клум вразила шикарним вбранням на гала-концерті в Каннах

50-річна Гайді Клум вразила шикарним вбранням на гала-концерті в Каннах

Гайді Клум — частий гість на знаменитому Каннському кінофестивалі. Модель для зіркового вечора обрала сліпучий білий ансамбль.

Німецька топ-модель і акторка Гайді Клумпід час 77-го Каннського кінофестивалю 22 травня на гала-вечорі Knights Of Charity привернула увагу присутніх своїм гламурним вбранням, повідомляє Daily Mail.

Але 50-річна знаменитість для зіркового заходу обрала дуже сміливий білий комплект, який вигідно підкреслив її струнку фігуру. Ансамбль складався з обтислої спідниці, яка була з'єднана з ліфом лише перехресними бретелями, всипаними блискучим камінням і перлами.

Німецька супермодель відвернулася від камери, щоб продемонструвати дизайн сукні з відкритою спиною та ефектним міні-шлейфом. Гайді додала образу ще більше блиску за допомогою великих срібних сережок і кількох каблучок з дорогоцінним камінням. Вона уклала світле волосся пружними хвилями і нанесла вечірній макіяж, підкресливши очі коричневого відтінку тінями і нафарбувавши губи світло-рожевою помадою.

Гості на вечірньому аукціоні заходу мали змогу зробити ставку на гру в паделбол з Євою Лонгорією, день на знімальному майданчику з Енді Гарсією або приватну екскурсію з герцогинею Йоркською.

Раніше, 22 травня, повідомлялося, що Єва Лонгорія вийшла на червону доріжку в приголомшливій м'ятній сукні. Лонгорія відвідала прем'єру фільму "Емілія Перес" в елегантній сукні зі шлейфом на тонких бретелях з розрізом до стегна, що вигідно підкреслила її стрункі ноги і пишні груди.

Источник материала
Поделиться сюжетом