Toyota не хоче продавати дешеву модель для суперництва з Ford. Фото
Toyota не хоче продавати дешеву модель для суперництва з Ford. Фото

Toyota не хоче продавати дешеву модель для суперництва з Ford. Фото

Toyota зараз не розглядає створення нового недорогого позашляховика для конкуренції з Ford Maverick. На такий автомобіль раніше натякав електричний концепт Toyota EPU, проте позитивного рішення у японській компанії не ухвалили.

Як повідомляє Motor1, керівництво Toyota не планує виводити на ринок такий автомобіль. Хоча вивчати сегмент продовжують. Втім, всі автовиробники завжди вивчають усі сегменти, ні про що конкретне це не говорить.

При цьому у північноамериканському відділенні компанії давно наполягають на появі такої моделі Toyota. Місцеві дилери, які представляють найбільш значущий з погляду збуту пікапів регіон, неодноразово надсилали запит схвалити нову машину.

На ринку потенційна новинка могла б скласти конкуренцію Ford Maverick, яка коштує від 25 000 доларів і розлітається як гарячі пиріжки. Toyota ж просто спостерігала за успіхом нової моделі збоку.

Цікаво, що в сегменті компактних дешевих пікапів, котрі насправді конструктивно далекі від своїх більших "вантажних" братів і побудовані на основі легкових моделей, спостерігається пожвавлення. Наприклад, Hyundai Santa Cruz вже представили в оновленому вигляді для посиленого суперництва з Ford.

Раніше OBOZ.UA розповідав про новий варіант VW Golf 8 покоління.

Источник материала
Поделиться сюжетом