16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Учасник "МастерШеф" Влад Міцкевич пояснив, чому він непридатний до служби в армії
Учасник "МастерШеф" Влад Міцкевич пояснив, чому він непридатний до служби в армії

Учасник "МастерШеф" Влад Міцкевич пояснив, чому він непридатний до служби в армії

Влад Міцкевич зізнався, що має проблеми зі здоров'ям, через які його визнали непридатним до служби в армії. Однак, попри це, шефкухар оновив свої дані в ТЦК.

Учасник восьмого сезону "МастерШеф" Влад Міцкевич, який приписував собі роман зі співачкою Олею Поляковою, зізнався, що він не придатний до служби в армії. Подробицями він поділився у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, шеф-кухар розповів підписникам, щозгідно з новим законом про мобілізацію,який вступив в дію з 18 травня, він як законослухняний громадянин, оновив свої дані у військкоматі. Зробив він це в електронному варіанті через програму "Резерв+".

Влад Міцкевич про новий закон про мобілізацію
Фото: instagram.com/mitskevychvlad/

Також Влад Міцкевич показав витяг з реєстру програми "Оберіг", де вказано, що він не придатний до служби в армії у мирний час, і обмежено придатний у воєнний час.

Влад Міцкевич про діагноз
Фото: instagram.com/mitskevychvlad/

Вже згодом на запитання підписників, чому шеф-кухаря визнали непридатним до служби в армії, він опублікував своє архівне відео з лікарні, під яким пояснив, що переніс вже дві операції, має "залізні суглоби", а також в нього астма 3-ї степені і алергія навіть на моркву та селеру.

Влад Міцкевич
Фото: instagram.com/mitskevychvlad/

Вже згодом Владу Міцкевичу один із підписників надіслав повідомлення: "А на "водяру" і наркоту, у тебе немає алергії випадково". На що Міцкевич відповів: "Інколи я отримую такі повідомлення, і хочеться просто з двох ніг влетіти у вас, правда. Одна людина тільки сказала про це. І ви всі розумієте, що люди, які вживають не виглядають ось так, я в спортзал ходжу кожен день, так на хвилиночку, це неможливо апріорі. Чи колись в мене були з цим проблеми? Так, я це розповідав. Тому думайте, що ви пишете".

Також шеф-кухар зазначив, що йому здається, що більше користі з нього буде не на "нулі", а тут в цивільному житті.

"Згадайте часи початку війни, подивіться на початок мого профілю, хто чим займався і т.д. Скільки зборів було закрито і про скільки я не кажу", — додав Міцкевич.

Нагадаємо, раніше ми писали, що буде з військовозобов'язаним після реєстрації в "Резерв+".

Крім цього, Фокус писав,омбудсмен дав поради чоловікам, які мають оновити дані у ТЦК.

Источник материала
Поделиться сюжетом