У Харківській області майже немає безпечних місць, тривоги тривають по 16 годин – ОВА
У Харківській області майже немає безпечних місць, тривоги тривають по 16 годин – ОВА

У Харківській області майже немає безпечних місць, тривоги тривають по 16 годин – ОВА

Харківщина,  щодня й щоночі зазнає підступних нищівних  ударів російських окупантів, яких можна очікувати у будь-яку секунду. Тому в області майже не залишилося безпечних місць, тривоги тут тривають по 16 годин. 

Про це  розповіла речниця Харківської обласної військової адміністрації Олена Шаповал в ефірі Свобода.Live. За її словами, через близкість з російським кордоном регіон знаходиться під постійним ризиком ворожих атак.

"Звичайно, Харків і Харківська область, на жаль, небезпечні й завжди під ризиком ударів, оскільки ми перебуваємо за 30 кілометрів від лінії кордону з Російською Федерацією, від лінії фронту. У нас тривоги тривають по 16 годин", — сказала речниця ОВА.

Вона також повідомила, що 23 травня російські терористи обстріляли Харків ракетами С-300 з території Бєлгорода.

Нагадаємо, що зранку четверга, 23 травня, війська Росії завдали близько 15 ударів по Харкову, унаслідок обстрілу загинуло семеро людей, 21 дістали поранення. Під ворожий обстріл потрапили об'єкти "Укрзалізниці", підрозділ комунального підприємства та друкарня "Віват".

Більшість жертв обстрілу друкарні в Харкові – молоді жінки. На підприємстві друкували зошити та книжки, приліт припав на момент, коли там була робоча зміна, ракета влучила просто в цех, де працювали люди. Унаслідок удару загинули семеро людей.

Також ворог вдарив по Золочеву та Люботину, там щонайменше по двоє постраждалих.

Як повідомляв OBOZ.UA, увечері у четвер, 23 травня, російські терористи знову вдарили по Харкову. У місті пролунало кілька вибухів. Зафіксовано два прильоти, є пошкодження.

Напередодні, 22 травня війська РФ атакували Харків КАБами. Під ударом опинилися житлові будинки, магазини, транспорт, АЗС та кафе. Щонайменше відомо про 12 постраждалих, зокрема дитину.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом