17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Нікі Мінаж затримали в аеропорту Нідерландів за підозрою у "зберіганні наркотиків"
Нікі Мінаж затримали в аеропорту Нідерландів за підозрою у "зберіганні наркотиків"

Нікі Мінаж затримали в аеропорту Нідерландів за підозрою у "зберіганні наркотиків"

Американську реп-виконавницю Нікі Мінаж затримали в аеропорту Нідерландів за "підозрою у зберіганні наркотиків". Про це повідомляє місцеве видання nu.nl.

У відео прямого ефіру Instagram, який опублікували фанати артистки в соцмережі X, чути, як поліцейські кажуть Мінаж, що вона "арештована" за "перевезення наркотиків", і просять її сісти в машину, щоб проїхати поліцейську дільницю. Сама зірка заперечувала наявність у себе заборонених речовин та заявила, що їй потрібен адвокат.

У соцмережах Нікі також з'явилося відео, де вона говорить із поліцейським, який просить перевірити її багаж. У відповідь Мінаж запитала, чому валізи не перевірили перед тим, як завантажити в літак і звинуватила правоохоронців у тому, що вони намагаються зірвати її тур.

– Вони намагалися завадити мені провести кожне шоу. Вони забрали мої сумки, перш ніж я змогла їх побачити. Поклали їх у літак. Тепер кажуть, що чекають на митницю. Ось як це виглядає, коли людям платять великі гроші за спробу саботувати тур після того, як решта провалилася. Все, що вони робили, є незаконним, - уточнила Нікі. - Їм платять великі гроші, щоб вони намагалися зірвати мій тур, тому що багато людей злиться, що він настільки успішний і вони не можуть харчуватись за мій рахунок. Їх зловили на крадіжці грошей із моїх поїздок/літаків. Їх звільнили. Вони розлютилися. І так далі.

В іншому посту Нікі повідомила, що співробітники служби безпеки аеропорту сказали їй, що в сумці щось «знайшли травку», тому поліцейський попросили пройти в дільницю. Наразі невідомо, чи було пред'явлено Мінаж звинувачення у скоєнні злочину.

Нікі Мінаж 41 рік. Найвідоміші її треки: Side To Side, Bang Bang, Swalla, Hey Mama, Tusa, Anaconda.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Barbie (@nickiminaj)

Источник материала
Поделиться сюжетом