17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зроблені в Азії: шість авто, які купувати не варто
Зроблені в Азії: шість авто, які купувати не варто

Зроблені в Азії: шість авто, які купувати не варто

В епоху глобалізації, коли ринок наповнений різноманітними моделями авто з усього світу, зробити правильний вибір доволі складно. Варто враховувати не лише репутацію виробника, а й загальні характеристики транспортного засобу.

Азія вирізняється своїм автовиробництвом, однак далеко не всі азійські моделі авто є надійними. GO поділився добіркою тих, яких варто уникати.

Такі відомі азійські виробники, як Toyota, Nissan і Kia загалом відомі своєю надійністю та привабливою вартістю. Але не всі їхні моделі однаково якісні.

Nissan Versa

У ранніх версіях Nissan Versa були проблеми з трансмісіями. Це потребувало дорогого ремонту та призвело до поганої репутації щодо надійності.

Крім того, у експертів були занепокоєння щодо загальної якості інтер’єру та комфортності водіння.

Mitsubishi Mirage

Цей автомобіль є доволі популярним через його доступність та економність палива, однак він не найкращий з погляду продуктивності, керованості та якості салону.

Також експерти відзначають недостатню потужність двигуна та піддають критиці динаміку водіння автомобіля.

Kia Rio

Моделі Kia постійно входять до списків найнебезпечніших автомобілів для водіння. Тому експерти закликають не ризикувати своїм здоров’ям та обирати інші седани.

Toyota bZ4X

Перший крок Toyota на ринку спеціалізованих електромобілів не виправдав очікувань. bZ4X критикували за те, що модель уступає конкурентам в запасі ходу та зручності заряджання.

Suzuki Grand Vitara

Перед тим, як Suzuki припинила продажі автомобілів у США, Grand Vitara критикували за недостатню економію палива, застарілий дизайн інтер’єру та погану загальну продуктивність.

А тепер ще й в зв’язку з виходом з ринку, доступ до запчастин і обслуговування ускладнився.

Jeep Grand Cherokee 4XE

У 2023 році компанія Jeep спробувала створити плагін-гібридну версію улюбленого Grand Cherokee, але результат розчарував автолюбителів.

Амбітна ціна моделі не узгоджується з продуктивністю гібридної системи. Вона була відзначена своїми грубими переходами та обмеженим діапазоном водіння лише на електриці.

Раніше OBOZ.UA розповідав про новий недорогий кросовер VW, який уже з'явився на дорозі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом