Компанії з найнадійнішими вживаними авто: свіжий рейтинг
Компанії з найнадійнішими вживаними авто: свіжий рейтинг

Компанії з найнадійнішими вживаними авто: свіжий рейтинг

Зазвичай водії при виборі авто звертають увагу насамперед на співвідношення ціни та якості. Це й не дивно – в умовах економічної невизначеності та зростання цін споживачі завжди шукають способи заощадити гроші. Оскільки автомобіль – це завжди дороге задоволення, покупці прагнуть знайти якісні моделі на вторинному ринку.

Експерти оприлюднили список компаній, які впевнено тримають першість у рейтингах надійності. Більшість моделей цих виробників не втрачають вартість з роками, не потребують дорогого технічного обслуговування та обіцяють економію на витратах палива.

Lexus

Не дивно, що Lexus входить до списку надійних вживаних автомобілів за оцінками Consumer Reports і J.D. Power. Експерти часто називають Lexus брендом номер один щодо показників якості. Слід пам’ятати, що Lexus пропонує досить невелику лінійку автомобілів. У 2024 році його UX отримав найкращу оцінку надійності від Consumer Reports, а всі інші моделі Lexus отримали показник, вищий за середній.

Toyota

Звісно ж, Toyota традиційно отримує почесні місця у різноманітних рейтингах надійних авто. З огляду на бездоганну репутацію автомобіль Toyota може стати хорошим вибором на вторинному ринку. Просто пам’ятайте, що, як і у випадку з будь-якими брендами в цьому списку, надійність вживаних транспортних засобів може значно відрізнятися.

Kia

Kia також має відмінну репутацію. У цьому списку вона посідає почесну третю сходинку. Деякі моделі увійшли до списку найнадійніших вживаних автомобілів за версією U.S. News & World Report. Фактично, Kia Soul 2020 року і Kia Forte 2020 року є лідерами продаж. Soul має рейтинг надійності 89, а Forte – 90.

Chevrolet

Ще одним хорошим вибором надійного вживаного автомобіля може стати Chevrolet. За даними U.S. News, Chevrolet Malibu 2020, Chevrolet Corvette 2021 і Chevrolet Sonic 2020 є одними з найнадійніших вживаних автомобілів на ринку. І Malibu, і Corvette отримали оцінку надійності 89, тоді як Sonic має від експертів вражаючі 93 бали.

Nissan

Згідно з U.S. News, Nissan Murano 2021 року, Nissan Armada 2020 року та Nissan Maxima 2021 року увійшли до списку найнадійніших вживаних автомобілів на ринку.

BMW

Згідно з опитуваннями Consumer Reports, найкращими моделями на вторинному ринку будуть BMW X4 2021 року та BMW X6 2020 року.

Раніше OBOZ.UA публікував рейтинг найкращих авто середньої цінової категорії.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом