У Києві закрили один з найвідвідуваніших ресторанів McDonald's: що відомо
У Києві закрили один з найвідвідуваніших ресторанів McDonald's: що відомо

У Києві закрили один з найвідвідуваніших ресторанів McDonald's: що відомо

У Києві з 1 червня на реконструкцію закрився один з найвідвідуваніших ресторанів McDonald's столиці. Він розташований на Вокзальній площі.

Про це повідомила пресслужба мережі закладів швидкого харчування, передає LIGA.net. У подальшому він отримає новий дизайн та навіть ліфт.

"Компанія McDonald's з 1 червня закрила на реконструкцію один з найпопулярніших ресторанів мережі в Україні. Той, що розташований на Вокзальній площі біля Центрального залізничного вокзалу Києва", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ремонтні роботи планують завершити до листопада 2024 року. Після цього ресторан на Вокзальній матиме новий дизайн залу на 193 місця і терасу на 88. Там будуть 11 двосторонніх терміналів самообслуговування. Також це буде перший заклад McDonald's в Україні з пасажирським ліфтом. 

За останні 10 років цей ресторан щорічно входив до п'ятірки найвідвідуваніших ресторанів мережі в Україні. У 2011 році став другим закладом у світі. Варто додати, що поруч працюють ще два ресторани McDonald's: на вулиці Січеславській, 6 та Георгія Кірпи, 5а (біля Південного вокзалу).

Як повідомляв OBOZ.UA, мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's прийняла рішення відкрити заклади на автозаправних станціях. Це стане наступним кроком після появи ресторанів мережі на автотрасах.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом