Найсексуальніша волейболістка світу вразила своїми фото у бікіні
Найсексуальніша волейболістка світу вразила своїми фото у бікіні

Найсексуальніша волейболістка світу вразила своїми фото у бікіні

Колишня американська волейболістка Кейла Сіммонс справила справжній фурор у соціальних мережах своєю черговою пляжною фотосесією. 28-річна красуня, на яку підписано понад 1 млн користувач у Instagram виклала знімки зі спекотного пляжу в Каліфорнії.

"Сезон веснянок настав", - лаконічно підписала знімки дівчина, спровокувавши справжню пожежу в коментарях.

Користувачі закидали Кейлу компліментами, навперебій зізнаючись їй у коханні.

Сіммонс народилася в Гейнсвілл, Флорида. Спортивну кар'єру розпочинала в університеті Marshall University, де брала участь у волейбольних змаганнях на рівні студентської ліги.

Після закінчення ВНЗ, Кейла успішно перейшла від спортивної кар'єри до кар'єри у соціальних мережах та модельному бізнесі.

Завдяки своїй популярності в Instagram, вона співпрацює з багатьма брендами та модельними агенціями.

Крім Instagram, Кейла активно веде свої акаунти на YouTube, TikTok і OnlyFans, де вона ділиться різноманітним контентом - від повсякденного життя та моди до ексклюзивних матеріалів для преміум-передплатників

Незважаючи на свою публічну діяльність, Кейла вважає за краще зберігати особисте життя в таємниці і рідко ділиться інформацією про свої стосунки чи сім'ю.

Її передбачуваний стан на 2023 рік становить близько 2 мільйонів доларів, основний дохід вона отримує від модельної кар'єри, рекламних контрактів та діяльності у соціальних мережах.

В інтернеті Сіммонс отримала прізвисько "найсексуальнішої волейболістки світу".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом