Як зробити так, щоб у машині не було жарко: водії вражені лайфхаком
Як зробити так, щоб у машині не було жарко: водії вражені лайфхаком

Як зробити так, щоб у машині не було жарко: водії вражені лайфхаком

Як охолодити у спеку машину без кондиціонера, щоб не страждати від високих температур - Главред зібрав корисні поради.

Як їздити на машині у спеку, щоб не вмикати кондиціонер, а машина не нагрівалась - досвідчені водії поділились корисними порадами по експлуатації автомобіля. Вони наголошують, що обов’язково потрібно провітрювати салон автівки, адже температура всередині набагато вище, ніж температура зовні авто.

Автоексперти розповіли, що також не зайвим буде, якщо будете возити в автомобілі пару пляшок холодної води або інших прохолодних напоїв.

Як зробити, щоб у машині було прохолодно

Часто влітку, в дуже спекотні дні, люди вмикають в автівках кондиціонер на повну. Але, це не лише не вигідно, а ще й можна серйозно захворіти від різких та сильних перепадів температури.

Як захиститись від спеки в машині

Відомий факт, що під час спеки людина дуже втомлюється, їй хочеться спати і від цього знижується реакція. Також багато людей страждають від тиску через спеку. У такому випадку в автомобілі завжди повинна бути пляшка чистої води - варто пити її кожні 15 хвилин по пару ковтків, таким чином це покращить стан людини та попередить зневоднення.

Однак, у сильну спеку потрібно бути дуже обережним із використанням кондиціонеру, адже існує ризик захворіти. Також холодне повітря кондиціонеру необхідно направляти в середину салону, адже якщо воно потрапить на лобове скло, при перепаді різких температур скло може тріснути.

Також, щоб захиститись в автомобілі від спеки потрібно ретельно захистити його від сонячних променів, для цього можна використати шторку. Необхідно обирати місце для паркування у тіні, щоб мати комфортну температуру в авто.

Більше цікавих новин:

Источник материала
Поделиться сюжетом