Матір під час УЗД побачила, що в утробі робить її дитина, і розсміялась
Матір під час УЗД побачила, що в утробі робить її дитина, і розсміялась

Матір під час УЗД побачила, що в утробі робить її дитина, і розсміялась

Вагітна Медді Лундстрам розповіла про курйозний інцидент, що стався з нею під час медичної процедури.

20-річна мати-одиначка Медді Лундстрам із містечка Конві (Велика Британія) розсміялась, коли під час УЗД на 25-му тижні вагітності побачила на екрані жест, який показала в утробі її дочка. Про це пише видання Metro.

Медді дізналася про вагітність другою дитиною цьогоріч у січні, але на восьмому тижні у неї раптово почалася кровотеча.

"Лікарі сказали, що, можливо, це пройде без наслідків, але все ж є ризик втратити дитину. З того часу в мене почалась параноя. Думала, що це може трапитися через будь-яку мою дію", — розповідає британка.

За кілька тижнів Медді зробила УЗД-сканування, яке показало, що з нею та плодом все гаразд, але коли на 15 тижні кровотеча повторилась, жінка ще раз звернулась за допомогою до фахівців.

Медді дізналася про вагітність другою дитиною цьогоріч у січні
Фото: SWNS

Після повторних аналізів медики виявили у пацієнтки пухлину на шийці матки. Оскільки мама Медді, 40-річна Кеті Лундстрам, хворіла на рак, жінка вирішила піти на біопсію, але перевірка не виявила ознак цього захворювання.

Аби остаточно переконатися, що ризиків життю та здоров’ю немає, британка звернулась до приватної клініки. Її здивуванню не було меж, коли під час чергового УЗД дитина виставила пальчики вгору, наче відмахуючись від матері, що не дає їй спокою.

"Вона спочатку не дивилася у камеру, а потім за кілька секунд вже підіймала пальці вгору, ніби сказала: "Я в порядку — йди геть", — згадує той курйозний інцидент матір.

Бабуся Кеті також жартує: "Точно буде нахабною, коли народиться та підросте".

Побачене на УЗД розсмішило матір
Фото: SWNS

Нагадаємо, раніше Фокус писав про 21-річну Олівію Сентолу зі США, яка здивувала багатьох ідеальною спортивною фігурою на п'ятому місяці вагітності: її живіт залишається пласким, а розмір талії становить всього 60 см.

А от Ялансія Росаріо з Техасу (США) народила десять синів поспіль і зупинилася тільки після того, як народила довгоочікувану доньку. Жінка поділилася радісною новиною в одному зі своїх останніх роликів в TikTok.

Теги по теме
фото Дети беременность
Источник материала
Поделиться сюжетом