Топ-10 хітів Євробачення 2024 на Spotify: чию пісню заслухали до дір і на якому місці Teresa & Maria
Топ-10 хітів Євробачення 2024 на Spotify: чию пісню заслухали до дір і на якому місці Teresa & Maria

Топ-10 хітів Євробачення 2024 на Spotify: чию пісню заслухали до дір і на якому місці Teresa & Maria

Минув майже місяць з того часу, як світ дізнався переможця Євробачення 2024 – Nemo зі Швейцарії. За цей час суспільство не перестає слухати пісні учасників: українки демонструють нашу культуру світові, а нині впевнено посідають 7 місце в рейтингу, а от чимало інших учасників популяризують свої хіти через концерти, як це активно робить Joost Klein, якого дискваліфікували перед фіналом через сварку з персоналом.

Завдяки концертам артист назбирав таку велику фанбазу, що головує у рейтингу пісень Євробачення 2024 у Spotify. З дати релізу Europapa прослухали майже сто мільйонів разів – 99,7 млн. А от учасниці з України – Jerry Heil та alyona alyona – мають своїх особливих слухачів, які вже назбирали артисткам 28,3 млн відтворень, завдяки чому артистки потрапили до десятки кращих. OBOZ.UA зібрав топ-10 найбільш популярних хітів, від яких у світі найбільше фанатіють, станом на 03 червня 2024 року.

Найбільш заслухані до дірок пісні Євробачення 2024:

  1. Нідерланди: Joost Klein – Europapa. 99,7 млн;
  2. Італія: Angelina Mango – La noia. 77,6 млн;
  3. Франція: Slimane – Mon Amour. 49,3 млн;
  4. Швейцарія: Nemo – The Code. 44,9 млн;
  5. Хорватія: Baby Lasagna – Rim Tim Tagi Dim. 30,5 млн;
  6. Швеція: Marcus & Martinus – Unforgettable. 30,1 млн;
  7. Україна: Jerry Heil та alyona alyona – Teresa & Maria. 28,3 млн;
  8. Іспанія: Nebulossa – ZORRA. 23,5 млн;
  9. Греція: Marina Satti – ZARI. 20,6 млн;
  10. Ірландія: Bambie Thug – Doomsday Blue. 15,8 млн.

Усі вищезазначені артисти були на слуху у суспільства що перед проведенням Євробачення 2024, що після. Дехто привернув увагу завдяки скандалам, як-от Joost Klein, а хтось кропіткою працею та вірою в успіх.

Відомо, що Jerry Heil та alyona alyona здобули для України заслужене 3 місце у фіналі, а ледь не одразу після конкурсу Jerry Heil попрямувала частково представляти нашу державу в Каннах на кінофестивалі.

Незабаром український голос на Євробаченні ведучий Тімур Мірошниченко заявив про свого кумира. Ним виявилися небінарні Bambie Thug. Чоловік зізнається, спочатку не "розсмакував" їхній номер, а вже згодом він став одним з найкращих.

Раніше OBOZ.UA писав, що представниці України на Євробаченні 2024 розкрили секрети створення своїх костюмів. Усі сукні та деталі розробляли співвітчизники.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом