Екстрасенс Дарина Фрейн розповіла, як Буданов хоче трансформувати Україну
Екстрасенс Дарина Фрейн розповіла, як Буданов хоче трансформувати Україну

Екстрасенс Дарина Фрейн розповіла, як Буданов хоче трансформувати Україну

Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Він хоче державний устрій (ред. – трансформувати), там, де є депутати, є фракції, є президент, є апарат президента. Ось він хоче повністю все це змінити. Наче йому прийшло, яка має бути структура влади, щоб не було цього бардаку. Це ж величезна лінійка людей, які ухвалюють рішення на різних рівнях, рішення зависло, і це може тривати роки.

Тобто чому у нас все так повільно та сумно? Навіть зараз, у війну, багато процесів могли йти швидше. І ось він начебто над цим працює.

Він хоче прямо поставити крапку?

Зробити, що він хоче, і надалі йому це не цікаво. Прикол у тому, що всі ці ось ігри, всі ці багатоходівки, ти або від них харчуєшся, як Трамп, як путін, хто в нас ще з політиків є такі, Байден теж, йому прикольно, без цього немає особистості. Буданову не прикольно, йому хочеться щось зробити, піти у відставку, і все, і до побачення, і зробити так, щоб про нього забули.

Він бачить перемогу, ось саме своїм цим Маленьким принцом він дивиться на це все з висоти, з маленької планети, і каже: «Хлопці, ви тут метушитеся, а я все, що зроблю, а далі передам комусь». Передати йому головне, зробити та передати іншим, це надійні руки, і тоді він іде.

Також Politeka писала про те, що Веліар повідомив, що росіяни все одно планують наступати на Київ, але сил їм для цього не вистачить.



Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны