Біллі Айліш зняла відео під російський гурт "Тату" і розізлила українців
Біллі Айліш зняла відео під російський гурт "Тату" і розізлила українців

Біллі Айліш зняла відео під російський гурт "Тату" і розізлила українців

Відома американська співачка Біллі Айліш обурила українців, знявши відео під пісню російського гурту "Тату". В мережі поширилися записи, де зірка в Берліні виконує кілька рядків треку All The Things She Said – англомовної версії "Я сошла с ума".

Наразі цього ролика вже немає на сторінці виконавиці. Запис екрану зʼявився в Telegram-каналі української шоувумен Монро та в російських пабліках.

На відео, де чути музику російського гурту, Біллі Айліш їде на авто, підспівуючи. У цей час вона була в Берліні, Німеччина, якщо вірити геопозначці. Підписники Монро обурилися, що артистка з багатомільйонною аудиторію просуває російську культуру.

Примітно, що співачка в 2022 році підтримала Україну в війні з Росією. Вона присвятила українцям пісню Your Power у рамках благодійного марафону Stand Up For Ukraine, а також звернулася до світових лідерів та закликала їх допомагати Україні.

Ймовірно, Айліш не знала, хто виконує англомовну пісню. В аналогічний конфуз кілька місяців тому потрапила представниця Словенії на Євробаченні – Raiven. Зірка розповіла, що в минулому фанатіла від "Тату", який зараз замовчує війну та фінансує РФ.

Із російським гуртом проблема виникла і в українців. Учасників Нацвідбору на Євробачення – гурт NAHABA – звинуватили в плагіаті "Тату".

Раніше OBOZ.UA писав, що Біллі Айліш підняла та поцілувала на концерті прапор України. Його їй передала українська виконавиця Jerry Heil (Яна Шемаєва).

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом