Юна українка попрощалася із довгим волоссям на концерті Артема Пивоварова, щоб допомогти військовим
Юна українка попрощалася із довгим волоссям на концерті Артема Пивоварова, щоб допомогти військовим

Юна українка попрощалася із довгим волоссям на концерті Артема Пивоварова, щоб допомогти військовим

Юна українка, на ім'я Паола, під час концерту співака Артема Пивоварова у Загребі, столиці Хорватії, вирішила зробити сміливий вчинок та відрізала своє довге волосся, що сягало середини сідниць. Таким чином дівчина намагалася допомогти військовим, які нині боронять Батьківщину на фронті.

Паола родом з населеного пункту, яке окупували росіяни з початку повномасштабного вторгнення РФ, але їй дивом вдалося виїхати, тому нині дівчина не пошкодувала власного волосся, щоб хоч на трохи наблизити перемогу. Вона спеціально для цього звернулася до команди Артема Пивоварова, а той підтримав її ініціативу обома руками. Відео з цієї частини концерту опублікували в Instagram.

Як йдеться в описі до ролика, подібного на концерті артиста ще ніхто не робив: "Це героїчний вчинок! Такого ще ніхто не робив! Наше свідоме покоління! Пишаюсь!"

Артем Пивоваров каже, що вірить, що сучасна молодь така ж свідома, а за людьми, які готові віддати цінне заради свободи, – майбутнє.

"Твоя ідея полягала в тому, що ти маєш неймовірно довге волосся і ти хочеш з ним сьогодні попрощатися, правильно? Знаю, як ти хвилюєшся, знаю, як ти не хочеш це робити, але твоє бажання бути корисною і допомогти нашим козакам і козачкам, які боронять нашу країну. Це є приклад свідомості нашого молодого покоління. Тому що я щиро вірю, що за такими людьми, як ви, майбутнє України", – промовив артист перед тим, як Паола сяде в крісло і залишиться з каре.

На обличчі у дівчини добре помітно сум і страх доки їй прядку за прядкою ріжуть довгі коси. Іноді вона кивала головою, ніби намагалася показати, що зробила правильний вибір. У шоковому стані була й жінка, яка погодилася різати волосся. Саме у той час паралельно співак виконував одну зі своїх пісень.

"Цей вчинок дуже сильний. І від себе, і від моєї команди я просто хочу сказати тобі дуже дякую за те, що ти повертаєш увагу до проблеми в нашій країні, до війни в нашій країні", – подякував Паолі співак.

В описі до іншого посту повідомили, що дівчині разом із батьками вдалося виїхати з окупації. Нині вони проживають у Хорватії, тому саме під час цього концерту їй було найзручніше зустрітися зі співаком.

"Вона звернулася до команди Артема Пивоварова, щоб допомогти якимось чином нашим військовим. І ось сьогодні, на концерті Артема, вона наважилась обрізати своє довге неймовірне волосся, щоб таким чином бути корисною для наших захисників, які боронять нашу країну! Схиляю голову перед такими сміливими та відважними людьми!" – йдеться в дописі.

Раніше OBOZ.UA писав, що Артем Пивоваров пригадав про своє старе хобі та показав, як він виглядав на початку пісенної кар'єри. Вже тоді його хітами заслухувався Сергій Притула.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом