Б'янка Цензорі з'явилася в Японії незвично одягненою
Б'янка Цензорі з'явилася в Японії незвично одягненою

Б'янка Цензорі з'явилася в Японії незвично одягненою

Б'янка сховала фігуру під вільним балахоном, чого раніше ніколи не робила.

29-річна Бьянка Цензорі, дружина 47-річного американського репера Каньє Веста, останнім часом рідше з'являється на публіці, але навіть зараз вона примудряється здивувати. Наприклад, у міжнародному аеропорту Наріта в Японії, куди пара прилетіла разом, дівчина йшла поруч із музикантом незвично вдягнутою, пише Daily Mail.

Цензорі вдягла балахон тілесного кольору, що спадав до землі, з рукавами, що доходили до ліктів. На голові у неї був чорний головний убір, який повністю закривав її волосся. Вона йшла за Каньє, переглядаючи інформацію на своєму смартфоні.

Вест був одягнений у вільні білі штани і білу сорочку з написом "Гоша". Образ він доповнив зручним білим халатом, а також одягнув пару білих кросівок як завершальний штрих.

Що пара робила в Японії, ЗМІ не уточнюють. Минулого року Вест і Цензорі прилітали в цю країну, щоб зустрітися з австралійськими родичами Б'янки.

Зараз Каньє переживає не найкращі часи. На нього подала до суду його колишня помічниця Лорен Пішотта. Серед іншого вона звинуватила музиканта в сексуальних домаганнях, неправомірному звільненні, а також у порушенні контракту.

У позові Лорен також стверджувала, що і Вест, і Ценсорі хвалилися, що влаштували оргію з п'яти осіб під час одного з багатьох телефонних дзвінків відверто сексуального характеру.

Вест зі свого боку заявив, що її звільнили через "хтиву і розпусну" поведінку, спростував її претензії, назвавши їх "безпідставними", і звинувативши її в "шантажі та здирництві", а також зажадав компенсацію в $4 мільйони. Артист пообіцяв подати зустрічний позов, але ще не зробив цього.

Колишня дружина репера і мати його чотирьох дітей Кім Кардаш'ян уже відреагувала на новий скандал.

У позові Лорен також стверджувала, що і Вест, і Цензорі хвалилися, що влаштували оргію з п'яти осіб під час одного з багатьох телефонних дзвінків відверто сексуального характеру.

Раніше Фокус писав, що Бьянка Цензорі в Італії знову відзначилася дуже відвертим і неналежним вбранням.

Теги по теме
Япония
Источник материала
Поделиться сюжетом