Літаки РФ "впустили" ще три авіабомби на Бєлгородську область
Літаки РФ "впустили" ще три авіабомби на Бєлгородську область

Літаки РФ "впустили" ще три авіабомби на Бєлгородську область

Літаки військово-космічних сил Росії "впустили" на Бєлгородську область ще три авіабомби. Це сталось за останні декілька днів.

Про це повідомили у Telegram-каналі ASTRA, яке позиціонується як російське "незалежне видання без цензури". Втім зазначається, що постраждалих вдалося уникнути, евакуація не проводилась.

За його даними, 6 травня з російських літаків "нештатно зійшли" відразу дві авіабомби. Одна з них впала за 2 кілометри від села Батрацька Дача, друга – за 2 км від села Поляна в Шебекінському міському окрузі, що регулярно обстрілюється.

Ще один півторатонний ФАБ російські військові впустили 8 червня за 800 метрів від села Новотроївка – до кордону з Україною літаку залишалося пролетіти близько 30 кілометрів.

Таким чином, за данними видання, за останні сто з лишком днів російська авіація впустила на Бєлгородську область і підконтрольні РФ території України 86 бомб.

Нагадаємо, 28 травня літаки військово-космічних сил Росії за добу двічі "дружнім" вогнем "вдарили" по своїй території. Здійснюючи авіаобстріли по фронту в Україні, вони скинули дві бомби на Бєлгородську область РФ.

Як повідомляв OBOZ.UA, 12 травня російська ФАБ-500 впала з літака на селище Розумне під Бєлгородом. А 17 і 18 травня російські льотчики "впустили" чотири авіабомби в районі Шебекіно Бєлгородської області РФ, одна з них пошкодила фасад житлового будинку.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом