Суперник Tesla безпрецедентно зменшив ціни на свої машини. Фото
Суперник Tesla безпрецедентно зменшив ціни на свої машини. Фото

Суперник Tesla безпрецедентно зменшив ціни на свої машини. Фото

Недорогий кросовер Fisker Ocean на електротязі, який є одним із основних суперників Tesla Model Y, вийшов на ринок. А компанія вже запровадила безпрецедентні знижки – електрокар значно подешевшав.

Деталі стали відомі Carscoops. Величезні знижки Fisker можна вважати відчайдушним кроком. Компанія зазнає фінансових труднощів і боїться банкрутства. Переговори з потенційними партнерами поки що не дали результатів. Екстремальне зниження цін – спроба збільшити продажі.

Раніше електрокар подешевшав приблизно вдвічі. Навесні ціна Fisker Ocean впала до 24 999 доларів за базовий варіант Sport з початкових 38 999 доларів.

Найдешевший Fisker Ocean Sport вже розкуплений як модель 2023 виробництва. Однак залишилися варіанти Extreme (37 499) і Ultra (34 999). Компанія дала знижку у розмірі 2438 доларів, відмовившись від сплати доставки та обробки.

А тепер виробник взагалі віддає свою першу модель за 20 000 доларів! Щоправда, така ціна не для всіх, а лише для працівників компанії. При цьому за цю ціну можна взяти і топовий варіант Extreme, який спочатку був оцінений у 61 499 доларів.

Нагадаємо, як раніше розповідав OBOZ.UA, Toyota підготувала доступний позашляховик у незвичайній модифікації. Однак невідомо, чи така машина вийде на ринок.

Источник материала
Поделиться сюжетом