Вагітна принцеса Йорданії Раджва вперше показалася на публіці в новому статусі: сукню робили на замовлення
Вагітна принцеса Йорданії Раджва вперше показалася на публіці в новому статусі: сукню робили на замовлення

Вагітна принцеса Йорданії Раджва вперше показалася на публіці в новому статусі: сукню робили на замовлення

Принцеса Йорданії та дружина принца Хусейна ібн Абдалла, Раджва Аль Хусейн, вперше з'явилася на публіці в статусі майбутньої мами. 30-річна королівська особа відвідала 77-й День незалежності Йорданії в компанії чоловіка, тестя – короля Абдалла II і королеви Ранії.

Принцеса Раджва одягнула яскраву червону сукню і довгу накидку до неї, створену на замовлення дизайнеркою з Саудівської Аравії Гонайду Серафі та вишитою майстрами з Йорданії. Як пише модельєрка в Instagram, вона задоволена, що їй дозволили творити для самої королівської особи.

"Як дизайнер, я почуваюся гордою і щасливою, що створила образ Її Королівської Високості принцеси Раджви Аль Хусейн. Ми завжди занурювалися у крутий світ спадщини та культури завдяки дизайнам HONAYDA, пишаємося шляхом наших дизайнів, які відтворюють минуле, сьогодення та майбутнє", – зазначила вона.

В образ сукні заклали чимало символізмів. Перш за все вони стосуються терміну правління короля – 25 років, тобто Срібного ювілею. Саме тому певні елементи вишивки створювали срібними нитками.

У колірній гамі були використані лише відтінки прапора Йорданії: білий, зелений та чорний. А от сама сукня була четвертим кольором стяга – червоним. Як повідомляють на сторінці новин про принцесу Раджву, цей тон "символізує Хашимітську династію, силу та пристрасть, щоб відобразити королівську владу та любов до землі".

"Образ із двох частин увібрав у себе йорданську спадщину через вишивку та традиційні візерунки, створені йорданськими майстрами, які витратили 120 годин на прикрашання коміра та облямівки накидки. У дизайні були складні мотиви вишивки хрестиком і символічні елементи, що поєднували традиційні техніки та фірмову 3D-вишивку. Ця техніка з використанням срібних і шовкових ниток створила рельєфний, текстурований ефект і вимагала 950 годин роботи", – йшлося в поясненні.

Зокрема, щоб показати усю красу вишитої сукні, принцеса зібрала волосся у пучок на потилиці та відпустила прядки біля лиця. З аксесуарів на ній були лише сережки з дорогоцінним камінням.

Цей "вихід в люди" став для Її Високості першим з часу, коли громадськості повідомили про вагітність принцеси. Відомо, що спадкоємець з'явиться на світ влітку, але стать малюка все ще залишається таємницею. Лише 10 квітня цього року, незадовго до 30-річчя принцеси, королівська сім'я сповістила про майбутнє поповнення в родині.

Раніше OBOZ.UA писав, що королівська родина вперше показала офіційні фото вагітної принцеси Раджви. На них королівська особа акцентує увагу на своєму животику.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом